Як вивчати анатомію по футболці?

Virtuali-Tee є одним з найцікавіших проектів Kickstarter, що пропонує вивчення будови людського тіла за допомогою футболки віртуальної реальності. Автори винаходу, які вже отримали понад 100 000 доларів на реалізацію свого проекту, впевнені, що розроблений ними одяг буде широко поширеним серед молоді, яка цікавиться внутрішнім пристроєм людського організму.

Футболка з нанесеним на неї звичайним малюнком виглядає на перший погляд повсякденно і непримітно, однак якщо навести на неї камеру смартфона з запущеним додатком Curiscope, то на екрані iOS- або Android-пристрої утворюється тривимірна анімована модель будови людського організму.

За словами винахідників, завдяки спеціальному методу нанесення малюнка на тканину одягу програмне забезпечення здатне обробляти отримане камерою зображення і перетворювати його в тривимірну картинку.

Curiscope

Як відзначають творці футболок віртуальної реальності, навчання подібно ігрового процесу має вміти викликати до себе в учнів інтерес, захоплювати їх увагу, стимулювати допитливість.

Новітня розробка, згідно з отриманою інформацією, дозволить зробити вивчення анатомії цікавим і цікавим процесом. Анімаційне 3D-тіло зможе наочно продемонструвати, як функціонують тканини і системи внутрішніх органів людини, посприяє зосередженості з боку школярів та студентів.

Творці підкреслюють, що основними перевагами запропонованого ними методу є мобільність, технологічність і доступність.

«Ми хочемо, щоб позитивний досвід отримання нових знань був поширений повсюдно і не обмежувався тільки навчальною аудиторією або будинком. Ми бажаємо за допомогою технології віртуальної реальності дати учням те, що їм дійсно цікаво ».

Очікувана вартість футболки віртуальної реальності 25-30 доларів.

Интернет-магазин Truecolor предлагает украинские оригинальные брендовые футболки по отличным ценам. Покупайте  футболки доставка по Украине во все точки. Хороших покупок!