​Свіжий подих у вашому інтер’єрі в Житомирі

Сьогодні кухня – не тільки повноцінна частина кожного будинку, територія для посиденьок за чашечкою кави зі спорідненою компанією, а й «обличчя» умінь хазяйки, її смаку і стилю.

Не забувайте що будь-яка кухня має такі елементи як: газові лічильники, вентиляцію, каналізацію, дверний і віконний отвір, місце розташування яких змінити практично неможливо і небажано!

Просто перед тим, як замовляти кухонні меблі, важливо не просто точно зняти всі розміри приміщення, і визначитися з стилем: (classica retro provance art-deco hi-teck…) – а і продумати ряд важливих моментів, та проконсультуватися з провідним фахівцем. У цій справі вам з легкістю і радістю допоможе компанія
«ЄВРОКУХНЯ».

Ми порадимо Вам, як правильно розмістити вимикачі і розетки, чи є потреба в додатковому освітленні на кухні. 

Продумаємо:

 – як організувати робоче місце;

– в якій послідовності зручніше буде розташувати мийку, (є правило «золотого трикутника») робочу стільницю, варильну поверхню, холодильник.

Не витрачайте часу на самостійне планування, звертайтеся до професіоналів: дизайнер зробить замір і проект вашого майбутнього кухонного гарнітура, спроектує не тільки «красиву картинку», а й порадить практичну сторону кожного стилю кухонних меблів. Дизайнер, це дівчина (зауважте, не хлопець тому, як частіше на кухні готують жінки) роз’яснить, як зручніше і практичніше використати кожні 10 см для вашої користі (особливо в маленькому приміщенні).

Магазин ЄВРОКУХНЯ пропонує одночасно:

– меблі: кухні, шафи купе, дитячі, спальні, передпокої і будь-які корпусні меблі;

– вбудовану техніку: варильні поверхні, духові шафи, витяжки, гранітні мийки(як підібрати, за кольором, за глибиною, по ширині) і мийки з нерж сталі (навіть монтажі під стільницю), латунні змішувачі, посудомийні машини, вбудовувані холодильники і пральні машини.


Трохи зупинимося на посудомийній машині – це незамінна помічниця яка:

економить воду: 

11-12 літрів;
економить ел.енергію 0,81 кВт / год за найбільший цикл (а вода і електроенергія кожного разу дорожчає!);

вбиває мікроби на посуді (в воді 70-80 С, Ви не зможете навіть руки занурити).

У побутовій техніці технічний прогрес не стоїть на місці – всього не перелічити. Тому приходьте в магазин ЕВРОКУХНЯ і ми, за хорошою ціною, підберемо комплект вбудованої техніки саме до Вашої кухні.

Якщо ви хочете підкреслити унікальність Вашої кухні, вкласти в неї власну індивідуальність – сміливо звертайтеся до спеціалізованої фірми Єврокухня.

«Єврокухня» – свіжий подих в вашому інтер’єрі!

Адреса:

Житомир, вул. Хлібна, 20, поверх 2 (за школою №17)

Телефон: 097-615-76-76; 096-982-98-45

E-mail:
777natali@ukr.net