МФК “Житомир” зіграє матч з ФК “Таврія” на Херсонщині

Сімферопльська “Таврія” заявилася на аматорський чемпіонат України з футболу сезону 2016/17 рр і гратиме в одній групі з МФК “Житомир”. Про це у понеділок, 29 серпня повідомили в ААФУ.

Дане рішення в асоціації мотивують великим суспільним значенням відродження української кримської “Таврії” та вагомим багаторічним внеском клубу в розвиток футболу України. Місцем базування команди стане місто Берислав Херсонської області, розташоване на річці Дніпро, на правому березі Каховського водосховища, за 75 кілометрів від Херсона. ФК “Таврія” (Сімферополь) стане дванадцятою командою в групі 2, а матчі 1-3 турів зіграє за домовленістю із суперниками.

МФК “Житомир” зіграє перший матч з ФК “Таврія” на Херсонщині у 8 турі 16 жовтня.

Президент новоствореної Федерації футболу Криму Сергій Куніцин заявив, що сімферопольська “Таврія” в найближчому майбутньому відновить виступи в Україні на аматорському рівні.

За словами президента новоствореної Федерації футболу Криму Сергія Куніцина, Берислав був обраний місцем базування “Таврії” тому, що там є стадіон на 4000 місць, футбольна школа і готель.

На даний момент створена робоча група, прораховується бюджет клубу для участі в чемпіонаті України серед аматорів, проводиться пошук футболістів і персоналу.

Можливо, головним тренером відродженої “Таврії” стане уродженець Херсона Сергій Шевченко, який раніше вже працював тренером “Таврії”.