Незалежність у нас в крові: житомиряни напередодні 24 серпня здадуть кров

22 серпня 2016 р. у КУ “Житомирський обласний центр крові” за адресою Кібальчича, 16 з 08:00 до 13:00 напередодні Дня незалежності України за ініціативи Асоціації молодих донорів України відбудеться акція зі здачі донорської крові військовими на користь ЖОЦК. 

Здати кров – благородний вчинок, що скерований на мирний захист або й порятунок життя іншої людини. Літо – “сухий” період для станцій переливання крові, адже це час відпусток та канікул. Та реципієнти, не лише військові, потребують крові щодня! Тож доведемо, що незалежність та взаємодопомога у нас в крові! 

Запрошуємо усіх долучитися до всеукраїнської акції та здати кров напередодні Дня незалежності України, щоб поповнити запаси центру крові та передбачити критичні ситуації браку крові та компонентів для онкохворих, породіль, людей, що постраждали в наслідок травм і крововтрат, а також тих, кому призначені операції. 

Щоб організатори могли спланувати акцію, обов”язково відмітьте свою донацію на 22.08 через пункт “Додати кроводачу” у кабінеті користувача на DonorUA. Якщо ви ще не зареєстровані, реєстрація займе не більше 1 хвилини. Посилання тут: https://donor.ua/account/register

Тож ми запрошуємо журналістів житомирських ЗМІ долучитися до акції, анонсувати захід та висвітлити його. 

Місце проведення: ЖОЦК, Кібальчича, 16 

Час проведення: 22.08.2016, 08:00-13:00 

Контактна особа: Новобранець Юлія — координаторка Житомирського осередку ВМГО АМДУ. тел. 093-705-24-69. Email: y.novobranets@donor.ua 

З повагою, президентка ВМГО АМДУ Славінська Ірина