Вперше в Житомирі проходить всеукраїнський шаховий турнір з нормативом майстра спорту

1 серпня стартували чергові змагання з шахів в місті Житомир. Змагання будуть відбуватись протягом 5 днів, і свою вправність покажуть, як юні шахісти, котрі тільки починають набиратися досвіду, так і майстри своєї справи.

З напутніми словами для учасників турніру виступали: директор дитячих турнірів Харчишина Олена, національний арбітр Новофастовський Л. М., майстер спорту Випханюк І. А., президент федерації шахів Житомирської області Сачук А. М., тренер і головний суддя змагань Мирончук О. С., власник комплексу «Золоте Руно» Георгій Кварацхеліа.

Символічний перший хід у змаганнях зробив тренер і національний арбітр Леонід Моісейович Новофастовський, і змагання розпочались.

У рамках кубку «Золоте руно» проводиться два турніри:

У турнірі «А» беруть участь шахісти не старші 2000 року народження

У турнірі «Б» беруть участь шахісти 2006 року народження та молодші.

Також, вперше в Житомирі за всю історію незалежності проходить всеукраїнський шаховий турнір, з нормативом майстра спорту, , таким чином, юні шахісти можуть поспостерігати за грою «маестро» і здобути цінний досвід, котрий допоможе їм в майбутньому і самим стати майстрами своєї справи.До Житомира приїхали змагатися шахісти з Коростишева, Бердичева, Малина, Києва, Львова, Тернополя, Дніпропетровська, Харкова, Чернігова, а також велике представництво житомирян.

Нагадаємо про регламент:

Турніри «А» і «Б» проводиться за швейцарською системою в 9 турів з обрахунком українського рейтингу. Контроль часу – 90 хвилин на партію кожному учаснику.Всеукраїнський шаховий турнір проводиться за коловою системою в 11 турів.

Контроль часу: – 90 хвилин до закінчення партії кожному учаснику з додаванням 30 секунд за кожний зроблений хід, починаючи з першого (час дозволеного запізнення на тур – 30 хвилин).1 серпня стартували чергові змагання з шахів в місті Житомир! Змагання будуть відбуватись протягом 5 днів, і свою вправність покажуть, як юні шахісти, котрі тільки починають набиратися досвіду, так і майстри своєї справи.

З напутніми словами для учасників турніру виступали: директор дитячих турнірів Харчишина Олена, національний арбітр Новофастовський Л. М., майстер спорту Випханюк І. А., президент федерації шахів Житомирської області Сачук А. М., тренер і головний суддя змагань Мирончук О. С., власник комплексу «Золоте Руно» Георгій Кварацхеліа.Символічний перший хід у змаганнях зробив тренер і національний арбітр Леонід Моісейович Новофастовський, і змагання розпочались.

У рамках кубку «Золоте руно» проводиться два турніри:У турнірі «А» беруть участь шахісти не старші 2000 року народженняУ турнірі «Б» беруть участь шахісти 2006 року народження та молодші.

Також, вперше в Житомирі за всю історію незалежності проходить всеукраїнський шаховий турнір, з нормативом майстра спорту, таким чином, юні шахісти можуть поспостерігати за грою «маестро» і здобути цінний досвід, котрий допоможе їм в майбутньому і самим стати майстрами своєї справи.

До Житомира приїхали змагатися шахісти з Коростишева, Бердичева, Малина, Києва, Львова, Тернополя, Дніпропетровська, Харкова, Чернігова, а також велике представництво Житомирян.Нагадаємо про регламент:Турніри «А» і «Б» проводиться за швейцарською системою в 9 турів з обрахунком українського рейтингу. Контроль часу – 90 хвилин на партію кожному учаснику.

Всеукраїнський шаховий турнір проводиться за коловою системою в 11 турів.

Контроль часу: – 90 хвилин до закінчення партії кожному учаснику з додаванням 30 секунд за кожний зроблений хід, починаючи з першого (час дозволеного запізнення на тур – 30 хвилин).