Анжеліка Лабунська привітала жителів Баранівки з днем міста

Місто Баранівка 21 вересня відзначило 451-річницю з дня першої письмової згадки. На день народження міста Баранівки завітала голова обласної ради Анжеліка Лабунська, аби привітати городян та гостей міста зі святом.

Анжеліка Лабунська, звертаючись з вітальними словами до присутніх, сказала: «Сьогодні, у свято Різдва Пресвятої Богородиці, ви відзначаєте день народження вашого улюбленого міста. Я вважаю, що Богородиця є покровителькою всього міста Баранівка, де живуть чудові, прекрасні люди. 451 рік – це ніби так багато, але для міста це дуже мало. Ваше місто ще молоде, але вже досить мудре. У вас дуже працьовитий, відповідальний міський голова, який робить все можливе й неможливе, аби ваше місто було розвиненим і європейським. Від себе особисто і від усього депутатського корпусу вітаю Баранівку з днем народження і бажаю процвітання, миру і добробуту всім, кому небайдуже місто».

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська нагородила почесних жителів міста грамотами обласної ради.

Цього дня місто привітали й закордонні друзі. На свято приїхали делегації з Польщі, Естонії та Литви.

На день міста для городян і гостей було підготовлено безліч святкових розважальних заходів. На початку свята відбулася урочиста хода, яка супроводжувалася виступами духових оркестрів. Центральною вулицею міста пройшов парад під назвою «Мій улюблений транспорт», а за участі дітей відбувся флешмоб «Запали вогонь». Родзинкою свята став перший відкритий фестиваль млинця. Насамкінець свята творчі колективи області провели «Пісенний вернісаж» та відбулась дискотека.

Прес-служба обласної ради

bar2

bar3

bar4

bar5

bar6

bar7

bar8

bar1

bar9

bar10

bar11