Житомирянин у власній оселі виготовляв наркотики на продаж

21 вересня працівники 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції виявили у квартирі 48-річного житомирянина близько кілограма марихуани, розфасованої у паперові згортки.

Як повідомляють у поліії, до оселі чоловіка правоохороні прийшли з ухвалою суду на проведення обшуку. У ході його проведення було виявлено наркосировину, марихуану та пристрій для її куріння. Загалом усе було складено у поліетиленові пакети та зберігалося в одній з кімнат. Наразі наркотичні засоби направлено на експертне дослідження.

За словами 48-річного чоловіка, усе виявлене він готував виключного для власних потреб. У рамках досудового розслідування, що розпочато за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, будуть з’ясовані усі обставини події та призначення розфасованих наркотиків.

На початку вересня чоловікові уже було оголошено про підозру у вчинення кримінальних діянь, пов’язаних з незаконним зберіганням наркотичних засобів з метою збуту. Відповідно до санкції статті (ч.2 ст.307 ККУ) йому може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.