Два тижня на адаптацію. Голова Житомирської ОДА почав приймати громадян

Т.в.о. голови Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич провів сьогодні, 13 вересня, перший особистий прийом громадян.

Про це повідомили в ОДА.

Як йдеться в повідомленні, серед низки питань, з якими звертаються до керівництва області – врегулювання питання рибогосподарської діяльності на водних об’єктах Житомирщини.

“Зокрема, представник підприємців, які займаються рибогосподарською діяльністю, нарікає на «рибалок-аматорів», які ведуть незаконний вилов риби за допомогою різних знарядь. Свою ж діяльність підприємці, за словами заявника, ведуть у законному полі, створюючи робочі місця та слідкуючи за екологічною ситуацією на водоймах і чисельністю риби”, – зазначаютьв облдержадміністрації.

Сам Гундич наголосив, що для вирішення цього питання та конструктивного діалогу буде організовано робочу зустріч із представниками товарно-рибного господарства, орендарями та представниками громадськості.

Нагадаємо, Порошенко офіційно звільнив екс-голову ОДА Машковського 31 серпня. Два тижня на адаптацію і новий очільник вже приймає громадян. Тому, всі в чергу (якщо потрібно звичайно).