Полум’яне шоу розпалить цьогорічну осінь

Рекламна агенція «Кран» запрошує всіх на яскраве та гаряче фаєр-шоу.

Мабуть, немає людини, котра б не захоплювалась величчю та красою стихій. Не винятком є й сильний та неприборкуваний вогонь. «Дім Сонця» доводить, що людина здатна не тільки підкорити собі вогонь, а й показати його справжню красу.

Бажання подарувати місту подію, на котрій можна цікаво, весело й, водночас, корисно провести час – прекрасне бажання. Важливими для оргінізаторів є зростання культурного рівня громадян та інтелектуальної наснаги (тому фестиваль і є просвітницьким). Житомирщина – скарбниця неординарних та талановитих.

Мистецько-просвітникий фестиваль «Голова-галоша» об’єднає більше 15 локацій й на увагу, звичайно, заслуговують дещо незвичні для України театралізовані виступи з полум’ям. Перша житомирська студія вогню «Дім Сонця» існує більше 5-ти років і вже здобула популярність як у Житомирі, так і по всій Україні.

Останній виступ Першої житомирської студії вогню відбувся на День Незалежності у місті Краматорськ за особистим запрошенням губернатора Донецької області, де житомиряни дарували містянам свій вогняний талант.

«Дім Сонця» – справжні професіонали своєї справи. Яскраві, творчі та феєричні – їхні виступи завжди запам’ятовуються та несуть вибух емоцій та задоволення. Ознайомитися з творчістю студії вогню можна за посиланням: vk.com/home_of_the_sun.

Спонсори фестивалю «Голова-галоша»:

Музична програма фестивалю:

Підсумуємо: 24 вересня в Житомирі відбудеться дійсно знакова подія. Всі зони навколо літнього театру працюватимуть безкоштовно. Квитки на музичну програму мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша» можна придбати у ресторанах «Pizza Челентано».

Адреси закладів: майдан Соборний, 7/1; вул. Велика Бердичівська, 55

Номери телефонів: (0412) 42 11 00, (0412) 34 55 00, (073) 158 34 28.

Кожен квиток на музичну частину фестивалю гарантує власнику професійне фото та його друк прямо на фестивалі від нашого партнераJAM studiohttp://www.jam-studio.com.ua/.

Слідкуйте за новинами та анонсами на офіційному сайті та в соціальних мережах:

www.golova-galosha.com.ua

https://vk.com/golovagalosha

https://www.facebook.com/golovagalosha/