Фірма житомирянина зробить ремонт “Харківського зоопарку”

Комунальна організація «Харківський зоологічний парк» 15 вересня акцептувало дві пропозиції ТОВ «Київська будівельна компанія-Плюс» щодо реконструкції зоопарку загальною вартістю 32,99 млн. грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише Харківський антикорупційний центр.

Роботи мають бути виконані до кінця 2017 року.

Зокрема, 21,02 млн. грн. буде коштувати реконструкція «Вхідної групи № 2» та адміністративної будівлі «Харківського зоопарку». Мова йде про реконструкцію двох одноповерхових будівель. Крім того, ще 11,97 млн. грн. витратять на будівництво мереж та споруд зливової каналізації у зоопарку.

ТОВ «Київська будівельна компанія-Плюс» заснував Євгеній Волк з Житомирської області, Брусилівського району с. Соловіївка.

Він також є засновником ТОВ «Київбудресурс», де його партнерами є Олег Пінчук та Володимир Бойко, ТОВ «Київська будівельна компанія –В» (директор Андрій Безух). Крім того, дружина Волка -Вікторія Волк разом з Олегом Пінчуком заснувала ТОВ «Компанія «Буд-Стар».

ТОВ «Київська будівельна компанія-Плюс» не є відомим забудовником. Але з минулого року почала отримувати цікаві підряди. Так, приватники виграли тендер у київського КП «Інженерний центр» на реставрацію Андріївського узвізу вартістю 5 млн. грн.

А цього року фірма отримує кошти від ДПСУ на будівництво житла для прикордонників у Чернігові

До Житомира ще не дістались. Хоча ще не вечір?