«Голова-галоша» продовжує знайомити з програмою фестивалю

Помилуватися виступами танцювальних шкіл, взяти участь у спортивних майстер-класах та яскравому дитячому святі можна буде вже цієї суботи.

Продовжуємо знайомити вас із пограмою мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша» і сьогодні розповімо про майстерню танців, дитячий майданчик та алею здоров’я.

Граціозні та відточені рухи танцівників завжди приковують погляд своєю красою та запалом. Спостерігаючи за енергічними па дійсно спадає на думку, що танець – це життя у всіх його динамічних проявах, а життя – це танець, і освоїти техінку професійного артиста вдається далеко не всім.

Відволіктися та відпочити від рутинного робочого тижня завжди допомогають різноманітні свята, різноманітні заходи, вечірки та фестивалі. На мистецько-просвітницьому фестивалі «Голова-галоша» відпочити душею зможе вся родина.

Майстерня танців буде розташована біля арки разом з дитячим майданчиком. Виступи митців починатимуться з 15:00. Всі охочі зможуть спостерігати виступи, детальніше дізнатися про хореографічні школи, майстерні й ансамблі та про їхні досягнення і представлені ними хореографічні напрями. Свою творчість представлять:

  1. школа східних танців «AMBERLY»;
  2. танцювальна майстерня «Tour de Force»;
  3. Виступи на піло та запальна зумба від «ФитнесМания» , а також Школа трайбл-танцю «Каурі»;
  4. центр танцю «AVANTE» ;
  5. театр танцю «Енергія» Житомирського культурно-спортивного центру міської ради;
  6. ансамбль «LIME» ;
  7. дитячий ансамбль хореографічних мініатюр Ніка.

Контакти координаторамайстерні танців:0933715252, 0682718707 (Анна).

На фестивалі «Голова-галоша» діти зможуть поринути в атмосферу веселощів, ажде біля майстерні танців буде розміщений дитячий майданчик з суцвіттям розважальних зон. Професійний аквагример, клоуни та аніматори, майстер-класи з орігамі та кольорового піску та багато іншого подарують хороший настрій кожній дитині.

Контакти координатора дитмайданчика: 068 982 75 37 (Давид).

Окрім дитячого майданчика та майстерні танців, неподалік буде спортивна алея. Ви теж вже чуєте гомін битви, дзвін мечей та вловлюєте блиск обладунків? Мужні, сильні та шляхетні воїни-лицарі (ВІК «Золота Шпора» та ВІК «Коловрат») продемонструють свої бойові уміння та навчать всіх охочих стріляти з лука (з 11-ї години).

Для любителів активного відпочинку «Велокарма» пропонуватиме прокат велосипедів; «FitCurves» розповідатимуть про важливість занять спортом та здоровий спосіб життя, а спортивний центр «Додзе» познайомить з азами карате та самооборони. Приходьте і проведіть суботу здорово!

Контакти координатора: 097 91 900 66 (Святослав).

Організатор фестивалю РА «Кран»:

Спонсори фестивалю «Голова-галоша»:

Музична програма фестивалю:

Квитки на музичну програму мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша» можна придбати у ресторанах «Pizza Челентано».

Адреси ресторанів «PizzaЧелентано»: майдан Соборний, 7/1; вул. Велика Бердичівська, 55.

Номери телефонів: (0412) 42 11 00, (0412) 34 55 00, (073) 158 34 28.

Кожен квиток на музичну частину фестивалю гарантує власнику професійне фото та його друк прямо на фестивалі від нашого партнера http://www.jam-studio.com.ua).

Слідкуйте за новинами та анонсами на офіційному сайті та в соціальних мережах:

www.golova-galosha.com.ua

https://vk.com/golovagalosha

https://www.facebook.com/golovagalosha/