МФК “Житомир” програв команді з Харківщини

Без категорії

У матчі 5 туру аматорського чемпіонату України з футболу, який відбувся в суботу, 10 вересня, МФК “Житомир” на виїзді поступився ФК “Квадро” з містечка Первомайське, що на Харківщині.

Про це інформують на сайті МФК “Житомир”.

Гра ще до початку обіцяла бути складною для житомирян, адже її пропускали два ключових гравці – травмований капітан Максим Зайнчковський та Дмитро Шевчук (перебір жовтих карток). Капітанську пов’язку одягнув Сергій Слюсар.

Перший тайм для житомирян видався нервовим, хоча наші хлопці мали декілька нагод для взяття воріт. Але на 40 хвилині під час контратаки господарів Сергій Кот збиває гравця суперника у своїй штрафній. Судді призначають пенальті, який первомайці успішно реалізовують. Зрівняти рахунок на останніх хвилинах тайму міг Данюк, але його удар по воротам вийшов занадто слабким.

Другий тайм житомиряни розпочали із активних спроб відігратися і навіть провели декілька небезпечних атак. Але ворота господарів лишалися недоторканими. Натомість первомайці змогли забити вдруге. Житомирский воротар Дмитро Міхєєв зумів вибити м’яч, але одразу ж проти нього порушили правила і Безсалов забив м’яч вже у пусті ворота. Причому судді порушення правил проти житомирянина не зафіксували і гол зарахували.

“Квадро” – МФК “Житомир” – 2:0 (1:0)
Голи: Бондаренко (41 – з пен.), Безсалов (81)