Розв’язка навколо “Самопомочі” в міській раді Житомира: Чиж у фракції, але вже не голова

Наталія Чиж лишається у фракції “Самопоміч” у міській раді, але головою фракції буде Валерій Шевчук.

Про це Репортеру повідомив секретар “Самопомочі” Антон Ракович.

“Засідання пройшло позавчора. Ми справді обрали нового голову. Наталія Чиж голосувала проти свого звільнення та утрималась за Шевчука. За було чотири депутата. Ми  так і не зрозуміли її позиції, адже основна мотивація – це підсилення наших позицій в погоджувальній раді, де тепер, окрім Наталії Чиж, як секретаря, з’явиться ще один член”, – сказав Ракович.

“А щодо виключення Наталії Чиж з фракції, то це чутки, питання не стоїть. Як і те, що фракція буде голосувати за звільнення її з посади секретаря ради. Ми переформатували фракцію і в такому складі будемо працювати далі”, – підсумував він.

Хоча, вважаючи, що “диму без вогню не буває”, а мовчанка депутатів була задовгою, скандал навколо цієї політичної сили ще певно зовсім не розв’язаний.

Як стало відомо учора Репортеру із власних джерел, що на вечірньому засіданні депутати міськради від “Самопомочі” виключили Наталію Чиж із фракції і змінили голову фракції. Депутати інформацію не підтвердили і не спростували, сказавши, що все повідомлять сьогодні.