​Смаколики, ярмарок, хенд-мейд

Без категорії

Смачну їжу, стильні та оригінальні речі та багато іншого можна буде знайти на фестивалі «Голова-галоша».

Продовжуємо знайомити вас із програмою масштабного мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша», організатором якого є рекламна агенція «Кран».

На фестивалі вас очікує справжня гастрономічна феєрія, адже там буде знаходитися фудкорт. Будьте певні, розмаїття смачних страв від шефів-віртуозів задовольнить побажання найвибагливіших любителів смаколиків.

Організатори запрошують до комерційної співпраці представників виїздних закладів харчування міста, які бажають почастувати гостей фесту своєю кухнею. Контакти координатора фудкорту Олександри:

Тел. 093 75 24 277; 067 60 40 069.

E-mail: naimushyna.oleksandra@gmail.com

Профіль Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222298164

Не можна оминути увагою і ярмарок зhandmade-майстернею, котрі будуть стартувати від підвісного мосту. Олена, координатор локації, розповіла, що ярмарок обіцяє бути на найвищому рівні.

Організатори фестивалю пропонують долучитися до продажу своєї продукції митців і хенд-мейдерів (прикраси, одяг, вироби з глини чи інших матеріалів і т.д.). Для цього слід зв’язатися з координатором ярмарку та handmade-майстерні Оленою:

Тел. 063 390 05 81.

E-mail: elenarumina@bk.ru

Профіль Facebook:https://www.facebook.com/oleksandra.naimushyna

Спонсори фестивалю «Голова-галоша»:

Музична програма фестивалю:

Підсумуємо: 24 вересня в Житомирі відбудеться дійсно знакова подія. Всі зони навколо літнього театру працюватимуть безкоштовно. Квитки на музичну програму мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша» можна придбати у ресторанах «Pizza Челентано».

Адреси закладів: майдан Соборний, 7/1; вул. Велика Бердичівська, 55

Номери телефонів: (0412) 42 11 00, (0412) 34 55 00, (073) 158 34 28.

Кожен квиток на музичну частину фестивалю гарантує власнику професійне фото та його друк прямо на фестивалі від нашого партнераJAM studio (http://www.jam-studio.com.ua).

Слідкуйте за новинами та анонсами на офіційному сайті та в соціальних мережах:

www.golova-galosha.com.ua

https://vk.com/golovagalosha

https://www.facebook.com/golovagalosha/