«Спинись, хвилино. Ти прекрасна!»

Без категорії

Фестиваль «Голова-галоша», який організовує рекламна агенція «Кран», майорітиме самобутньою фотосушкою.

Фотосушка сучасний різновид тематичної фотовиставки одного чи кількох митців. На відміну від звичайної виставки, такі заходи відбуваються під відкритим небом; фото розвішують на мотузках за допомогою прищепок («сушать») і всі бажаючі можуть помилуватися ними.

Координатором фотосушки є талановитий фотограф Марина Ігнатюк. Вона достатньо давно займається мистецтвом фотографії, досягла в цьому чималих успіхів і на початку літа була ініціатором фотовиставки у рамках соціального проекту «Разом!». Як поділилася Марина, спочатку вона не планувала професійно займатися фотографією, починала знімати на «Смену», «Зенит» і завжди її захоплювали та спонукали до творчості теплі людські відносини, щирі почуття та емоції. Сьогодні вона займається портретною, пейзажною, архітектурною зйомкою, вуличною фотографією, зацікавилася ню і після багатьох років навчання, тренінгів та самовдосконалення, Марину впевнено можна назвати профі.

(фото Марини Ігнатюк)

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у фотосушці, проте не забувайте, що фото має відображати сутність фестивалю. За словами організатора та ідейного натхненника фесту Володимира Котика, «назва «Голова-галоша» має свій символізм, який поєднує дві протилежності. По-перше, голова – це символ розуму, мудрості та світла, а не просто голова на плечах. По-друге, галоша – символ чогось буденного, недалекоглядного, приземленого і пасивного, тобто – повна протилежність». Фотосушка відбуватиметься 24 вересня з 11-ї по 19-ту годину.

Щоб взяти участь у фотосушці, слід виконати кілька простих кроків:

  • 1.Зробити фото, які, на Вашу думку, відображають сутність фестивалю «Голова-галоша».
  • 2.Перевірити, щоб вони відповідали таким вимогам: розмір фото – 210х300 мм (формат А4); розширення jpeg; 300 dpi.
  • 3.Надіслати фото координатору й надалі, якщо будуть виконані всі вищезазначені вимоги, оргкомітет розгляне фото та прийме відповідне рішення.

Просимо надсилати фото до 21.09.2016 до 17-ї години. Бажаємо успіхів!

Контакти координатора фотосушки Марини Ігнатюк:

Тел. 096 34 74 754

E-mail: marina.ignatyuk@gmail.com

Профіль Facebook: https://www.facebook.com/photographer.marina.ignatyuk/

Організатор фестивалю:

Спонсори фестивалю «Голова-галоша»:

Музична програма фестивалю:

Квитки на музичну програму мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша» можна придбати у ресторанах «Pizza Челентано».

Адреси ресторанів «PizzaЧелентано»: майдан Соборний, 7/1; вул. Велика Бердичівська, 55.

Номери телефонів: (0412) 42 11 00, (0412) 34 55 00, (073) 158 34 28.

Кожен квиток на музичну частину фестивалю гарантує власнику професійне фото та його друк прямо на фестивалі від нашого партнера http://www.jam-studio.com.ua).

Слідкуйте за новинами та анонсами на офіційному сайті та в соціальних мережах:

www.golova-galosha.com.ua

https://vk.com/golovagalosha

https://www.facebook.com/golovagalosha/