​«Акційні квитки на наймасштабнішу рок-подію осені!»

Без категорії

Прийдешні вихідні обіцяють бути суперфестивальними та мегамузичними. Вже цієї суботи 24 вересня у Житомирі відбудиться мистецько-просвітницький фестиваль «Голова-галоша» (www.golova-galosha.com.ua) і подарує нам це яскраве свято рекламна агенція «Кран». 

Більше 15 локацій: ігри-квести, майстер-класи, алея танців, ярмарок, барахолка, фудкорт та арт-галерея – і це ще не повний перелік того, що очікує житомирян та гостей міста.

Окрасою фестивалю «Голова-галоша» є музична програма. На фесті ми матимемо змогу насолодитися творіннями музичних гуртів: Разом ліпше, ZERNO,Retro 21, The Heartbeats. Хейдлайнери фестивалю: BARAHTA, Остров Добрых Надежд, Epolets та Гуцул Каліпсо.

https://www.youtube.com/watch?v=_DgXKdi1Q9M

Поспішайте! Лише один день 20 вересня можна придбати 2 квитки на музичну частину фестивалю за акційною ціною – лише 100 грн. Звичайна вартість квитка – 80 грн, у день концерта – 110 грн. Не проґавте шанс!

Графік музичної програми фестивалю:

Квитки на музичну програму мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша» можна придбати у ресторанах «Pizza Челентано».

Адреси ресторанів «Pizza Челентано»: майдан Соборний, 7/1; вул. Велика Бердичівська, 55.

Номери телефонів: (0412) 42 11 00, (0412) 34 55 00, (073) 158 34 28.

Організатор фестивалю:

Спонсори фестивалю «Голова-галоша»:

Кожен квиток на музичну частину фестивалю гарантує власнику професійне фото та його друк прямо на фестивалі від нашого партнера JAM studio (http://www.jam-studio.com.ua).

Слідкуйте за новинами та анонсами на офіційному сайті та в соціальних мережах:

www.golova-galosha.com.ua

https://vk.com/golovagalosha

https://www.facebook.com/golovagalosha/