Вчитель із Житомира єдиний розсмішив “коміків” на кастингу у Вінниці

Без категорії

У Вінниці триває кастинг учасників шоу «Розсміши коміка», передає “Інформаційна Вінниця”.

8 вересня у готелі «Вінниця» відбувається відбір участників шоу «Розсміши коміка». Кастинг проводять редактори «Розсміши коміка», сценаристи студії «Квартал 95» Михайло Мартинюк та Олександр Іванов. 

Саме вони відбирають учасників, які в майбутньому будуть смішитиВолодимира Зеленського та Євгенія Кошевого. Журі кастингу каже, що бажаючі спробувати розсмішити коміків можуть робити все, що завгодно: співати, танцювати, розповідати жарти, читати гуморески, аби тільки це було смішно.

“Єдине, що має бути певна цезура. Жарти не мають бути вульгарними або з матюками”, – пояснив Іванов.

“Про політику жартувати, звичайно, можна, але це має бути реально смішно. Плюс потрібно пам’ятати, що люди від політики вже втомилися”, – додав Максимук.

_SAM0386

Проте з усіх бажаючих, які прийшли на кастинг протягом перших двох годин, редактори шоу візьмуть на зйомки лише одного. Цим щасливчиком став 29-річний вчитель історії Олександр з Житомира.

“Якщо ухмилку можна назвати сміхом, то так – я їх розсмішив. Ви знаєте, вони вже стільки всього бачили, що їх важко розсмішити так, щоб аж до ржача, особливо зранку”, – прокоментував результати свого виступу житомирянин.

_SAM0420

О 17 годині кастинг завершився.