Житомирські радикали на сторінці Ляшка заступилися за Раковича

“Олександр Ракович звільнений мною з посади голови Житомирської міської організації РПЛ і виключений з лав нашої партії за грубе порушення Статуту Радикальної партії, невиконання рішень керівництва партії, відірваність від громадян та ігнорування їх проблем, вирішення власних корупційних схем під прикриттям депутатського мандату. У жовтні, коли запрацює норма закону про імперативний мандат, ми позбавимо Раковича мандата депутата Житомирської міської ради.

Я вимагаю від усіх членів Радикальної партії безумовного виконання Статуту партії, рішень керівництва партії і неупинну роботу з громадянами. Всі, хто відірветься від народу, вирішуватиме особисті корупційні питання, зловживаючи депутатським мандатом, будуть мною рішуче вигнані з лав Радикальної партії – партії народної перемоги.”

Про це у Фейсбуці написав голова РПЛ Олег Ляшко.

Житомирські радикали і ті, хто знає Раковича, так відреагували у коментарях на сторінці лідера РПЛ.

Катя Дацьо Я, як діючий заступник голови Житомирської обласної організації Радикальної Партії Олега Ляшка рішуче підтримую думку про те, що Олександр Ракович – гідна людина, керівник та партієць. На посаді голови Житомирської міської організації РПЛ зробив багато для розвитку та розбудови партії. Ініційовані ним у міській раді рішення завжди були спрямовані на підвищення рівня життя житомирян. До того ж Олександр Ракович знаний у місті підприємець та благодійник, який своєю діяльністю підіймає авторитет Радикальної Партії Олега Ляшка у м. Житомирі.

Роман Мусійчук

Роман Мусійчук Мудрий цар Соломон, завжди слухав обидві сторони, а тільки потім робив певні висновки. Олександр Іванович шанована в місті людина, для розвитку партії зробив набагато більше чим будь хто, на місцевих виборах багатьом районним керівникам та обласній організації допоміг. Знаю його як порядну та чесну людину, а ніяк не хабарника та корупціонера, що є великою не правдою. 

Якщо він такий великий корупціонер то навіщо ви брали його в команду до себе?

Тарас Сус

Тарас Сус Дивно. На рішення нашого Лідера хтось конкретно вплинув. Знаю Раковича з позитиву. Олег Валерійович, ніхто з Вами не спорить, але чому таке рішення? Можливо слід було перепровірити надані Вам аргументи. Відверто – таке рішення зіграє лише проти нас. Перепровірте канали. Той хто їх надав відверто руйнує вертикаль. Слава Україні!

Ірина Ярмоленко

Ірина Ярмоленко Як заступник голови фракції РПЛ в Житомирській раді здивована появою такої голосної заяви! Знаю Олександр Ракович як порядну та послідовну людину, яка цінує свій авторитет та має принципи. Тому мене як члена фракції цікавить про які такі грубі порушення йде мова у Політраді. Бачу логічним було б ці доводи представити Житомирській команді. А також було б доцільно провести розслідування щодо правдивості наданої до Києва інформації. Ми радо поспілкуємося з Політрадою. 

Зрештою, 33-ті роки, в яких рішення приймалися по доносу, пройшли. Нині 21 століття!

Марина Ковальчук

Марина Ковальчук Працюючи з Олександром Івановичем кожного дня, бачу його роботу і те з якою відповідальністю і серйозністю він підходить до справ. Це людина з Великої літери, яка переживає за кожного свого працівника та жителя міста Житомира. Завдяки Олександру Івановичу в місті проводиться багато благодійних міроприємств –особливо для діток, На посаді голови Житомирської міської організації РПЛ він був наставником для всіх членів організації!!!!!!!

Надежда Войцеховская

Надежда Войцеховская Для громади Житомира ця інформація -шок! Ракович прогресивний та активний громадянин міста Житомира. Ця людина зробила для людей та міста купу добрих справ! Конкретизуйте, що Ви маєте на увазі під звинуваченнями в корупції та відірваності від народу. Для житомирян ця інформація виглядає,як наклеп. Таких благодійників в Україні на пальцях перерахувати… Ми вважаємо, що Вам довели недостовірну інформацію і Ви маєте поміняти свое передчасне рішення та вибачитись перед чесною людиною!

Julia Kondratyuk

Julia Kondratyuk Олександр Ракович – людина, яка згуртовує міську організацію РПОЛ, справжній лідер. Це – 100% людина діла, патріот свого краю. Він працює лише на благо Житомирщини, постійно ініціюючи нові важливі для громади рішення. Звернення щодо підвищення рівня життя, його діяльність в бюджетній комісії, культурні проекти, благодійні справи. Все це характеризує його як гідного грамадянина та достойного представника радикалів. Просимо надати обгрунтування таких гучних звинувачень! НЕ ВІРИМО! І знаючи Вас, Олеже Валерійович, як розумну та помірковану людину, м”яко кажучи – здивовані…

Алла Щирина

Алла Щирина Знаю Олександра Раковича багато років, і поважати Радикальну партію стала тільки за те, що туди вступила така порядна людина. Я думаю, що він просто став комусь в РПЛ поперек горла, або хтось в лавах Вашої партії дуже боїться конкуренції з такою сильно і харизматичною особистістю. Сподіваюсь, що Ви, Олег Валерійович, особисто розберетесь хто є хто та зробите зважені висновки.

Владислав Савіцький

Владислав Савіцький Справжній керівник і людина з великої літери.Молодь міста Житомира підтримує Раковича Олександра Івановича.Якщо потрібно ми чекаємо всіх в Житомирі і дамо відповідь на всі запитання.

Мария Мартынчук

Мария Мартынчук Дуже дивно, що людину, яка підняла рейтинг РПЛ в Житомирі на високий рівень, без пояснень та вагомих причин відстороняють?! Олександр Ракович – це людина, яка дає приклад для наслідування та користується великою повагою серед жителів Житомира. Він особисто зробив титанічну працю для розвитку РПЛ у Житомирі та в області!!! 

Ніколи в жодних корупційних схемах Олександр Ракович не був замішаний і повірте, що жителі нашого міста ніколи не повірять у цю сумнівну причину!!!! 

Розберіться, а потім робіть висновки!

Katja Suprun

Katja Suprun Я також знаю Олександра Івановича особисто, як порядку людину, як людину слова, що в наш час така рідкість. Від себе хочу сказати, що Ракович дійсно багато зробив не тільки для міста Житомира , а й для всієї області, будучи депутатом міської ради він, як голова Житомирської міської організаціїї РПЛ ініціював багато законопроектів націлених саме для людей, жорстко засудив законопроект про відміну стипендій, завдяки рішучій дії Олександра Івановича в міській раді, місто Житомир стало одним з перших міст України, що скасувало підняття комунальних тарифів з липня 2016 року. Кожного дня він надає матеріальну допомогу своїм працівникам, допомагає дітям -інвалідам і славетній 95-й аеромобільній бригаді. Тому звинувачення про віддаленність від народу не відповідає дійсності, а більше нагадує дешевий піар на імені порядної людини…..Прошу розібратися в звинуваченнях справедливо.

Надежда Войцеховская

Надежда Войцеховская Ця сторінка часом не фейкова? Віримо в здоровий глузд справжнього Ляшка!!!

Vladimir Hrishkov

Vladimir Hrishkov Мало в общяк занес чи шо?))


Секретар міської ради Наталія Чиж. Невже чиїсь амбіції важливіші за керівника організації? То на чому будувалась ідеологія партії? Саша тримайся.

Депутат обласної ради Ирина Костюшко. Впевнена, що це для Олександра не поразка, а досвід!

    


Олександр Ракович

Олександр Ракович Давайте Олег Валерьович будемо чесними перед виборцям. Ваше рішення – результат голосування за членів виконкому, про це знає все місто. А на рахунок корупції – готовий подаватися до суду і зробити процес відкритий. Корупціонери ті в даному випадку, хто доносить не правдиву інформацію. Дякую за підтримку однопартійців, колег з інших партій. (ваші слова зайве підтвердження невинності).