Житомирський міський голова поїде у відрядження у Польщу та Німеччину

Міський голова Сергій Сухомлин з 8 по 17 вересня 2016 перебуватиме у відрядженні. 8-10 вересня мер міста братиме участь в підписанні офіційного документу – Угоди про встановлення партнерських стосунків з польським містом Битом.

Рішення про підписання даної Угоди було прийнято на сесії міської ради 21 липня. Відтак у Польщі відбудеться підписання польського варіанту Угоди, а в жовтні делегація з міста Битом приїде до Житомира на підписання українського варіанту документу.

З 11 по 17 вересня 2016 року міський голова відвідає м. Берлін Федеративної Республіки Німеччини з метою участі у міжнародному семінарі для державних службовців з України на тему: «Добре урядування», який організовує Європейська Академія Берліну.

Всі кошти (дорога, проживання, харчування, кошти на програму) беруть на себе приймаюча сторони. Про це інформує прес-служба міськради.

На період відрядження виконання обов’язків міського голови покладаю на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ясюнецького О.О.