На Житомирщині затримали 35-річного автомобільного злодія

Працівники підрозділу кримінальної поліції Бердичівського ВП затримали 35-річного жителя Чуднівського району, який обікрав транспортний засіб.

До Бердичівського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 67-річний житель с. Бистрика. Пенсіонер повідомив, що з-під капоту його ВАЗівки зникла акумуляторна батарея.

Провівши необхідні першочергові заходи, правоохоронці встановили особу і викрили зловмисника. Ним виявився 35-річний житель Чуднівського району. Чоловік у минулому вже мав проблеми із законом і є судимим за вчинення аналогічних майнових злочинів.

Затриманий причетність до крадіжки визнав, пояснивши свої протиправні дії бажанням легкого заробітку. Тому він примітив автівку, не обладнану сигналізацією, і, пошкодивши замок капота, викрав акумуляторну батарею. Викрадене одразу ж збув на місцевому ринку, а отримані кошти витратив на свої потреби.

– Нині чоловікові оголошено про підозру у вчиненні крадіжки, – повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – У ході досудового розслідування його перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району.

Як повідомляють в поліції, за чинним законодавством затриманому може загрожувати покарання від штрафу і аж до 3-річного ув’язнення.