Володимир Ширма налаштував голів фракцій облради на відкритість

Питання відкритості та взаємопорозуміння прозвучало основною тезою під час засідання голів депутатських фракцій в Житомирській обласній раді 6 жовтня.

«Мета нашої зустрічі – вирішення питань безпосередньо тут, щоб сесії відбувалися злагоджено та в конструктивному ключі», – сказав голова обласної ради Володимир Ширма під час відкриття засідання голів депутатських фракцій.

На його думку, такі зустрічі потрібно проводити не рідше двох разів на місяць, адже лише при постійній комунікації керівництва ради з депутатським корпусом можлива робота на результат.

Депутати обговорили низку питань порядку денного. Зокрема, висловили думку про зменшення кількості робочих груп, які по суті своїй дублюють повноваження профільних депутатських комісій. «Потрібно повернути роль, місце та значення постійним комісіям обласної ради», – зазначив голова фракції ВО «Свобода» Сидір Кізін.

Також були обговорені шляхи вирішення питання розміщення обласного медичного центру вертебрології і реабілітації.

За пропозицією керівників фракцій на наступну комісію з питань бюджету і комунальної власності буде внесено питання щодо виділення додаткових коштів для депутатів на надання разової грошової допомоги жителям області.

У роботі засідання взяв участь в.о. голови обласної державної адміністрації Ігор Гундич.

1 1frakcii

1 2frakcii

1 5frakcii

1 3frakcii
Прес-служба обласної ради