Замість “Комунальника” дитячий садок в Зарічанах будуватиме фірма помічника нардепа

Зарічанська сільська рада Житомирського району  визначила нового переможця для для будівництва  дошкільного навчального закладу «Джерельце» по пров. Шкільний, 8-Д.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцепту – 3 жовтня.

Нагадаємо, наприкінці липня Зарічани оголосили переможцем для цих робіт житомирську Приватно ремонтно – будівельну фірму “Комунальник” Миколи Корзуна. Ціна від фірми становила 7 млн. 974 тис. 137 грн. (з ПДВ). Але зарічанці  майже раптово вирішили внести зміни в документацію та оголосили знову торги.

Цього разу будівництво садка “взяло” житомирське  ПП “Компанія РОС”. Ціна від нього – 7 млн. 922 тис. 337.82 грн. (з ПДВ). 

“Комунальник” цього разу запропонував більшу ціну.

Завершити роботи мають теж до 2018 року.

ПП Компанія “РОС” належить Олександру Саюку. Саюк є помічником народного депутата Дмитра Тимчука з “Народного фронту”.

Фірма Саюка нещодавно отримала майже 2 мільйона на ремонт покрівлі школи в Сінгурах. Також 5 мільйонів гривень за ремонт дитсадка № 43 у Житомирі. Також 21 мільйон гривень за реконструкцію недіючого дитсадка № 58 по вул. Крошенській.

До речі, рік тому Олександр Саюк увійшов у склад регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.