​Як оформити свої фото: 7 чудових ідей

Осінь – це невелика перерва між «сезоном відпусток» та часом зимових свят. 

Це вдала пора, щоб завершувати справи й відкривати нові захоплення. Одним з таких може стати процес створення фотокниги. Якщо Ви нічого про це не чули, пояснимо: Фотокнига – це сучасний формат фотоальбому. Його створюють онлайн на сайті http://fotobooka.com/. А результатом буде надрукований альбом на основі Ваших завантажених фотографій. 

Ми підготувати список ідей, які допоможуть зробити фотокнигу справді унікальною:

1. Осіння фотокнига.

Осінь – завжди спокійна пора. Вона допомагає перейти від літа до сніжної зими плавно та натхненно. Безліч ресурсів пишуть про «кращий осінній декор для дому»: дерево, ароматні свічки, вінки з листя. А що, якщо прикрасити свій дім теплою осінньою фотокнигою?

2. Фотокнига «Україна».

Ми переконані, що у Вас є світлини у вишиванках. Фото серед поля. Чи у лісі. У такому разі – найкраще буде нарешті зібрати ці фотографії у одному альбомі. Адже це – наша земля. Багата та красива. Дизайн фотокниги в українському стилі виглядає справді розкішно. Але краси ніколи не буває багато.

3. Подорож.

Осінь – найкраща пора, щоб підбити підсумки літа. Згадати свій відпочинок. Таку фотокнигу можна наповнити фотографіями з відпустки, подорожі чи навіть невеличкої мандрівки. Завжди доречними будуть фото з літнім настроєм. Попереду холодна зима. Давайте запасати тепло.

4. Романтична фотокнига.

Пригадайте чарівні історії Вашого кохання. Незабутні миті. Добре, якщо їх вдалося зловити на фотокамеру. Це краще – нарешті надрукувати їх.

5. Фотокнига-подарунок.

Якщо у когось із Ваших близьких скоро свято- то ось він – знак долі та ідея для цікавого подарунку. Необхідно лише озброїтись фотографіями іменинника і поринути у роботу.

6. Селфі-книга.

Цікавий факт: перше селфі у світовій історії зробив чоловік – американець Роберт Корнеліус. Було це ще у далекому 1839 році. Вже майже 180 років селфі не втрачає своєї популярності. Якщо Ви також належите до їх прихильників, радимо відкрити для себе селфі-книги.

7. Дитяча фотокнига.

Діти ростуть дуже швидко. Це визначний час для батьків. Перше слово, перший крок, перший «дорослий» зуб. У родині завжди залишаються історії про кумедні дитячі витівки. Дитяча фотокнига допоможе зберегти ці спогади на довгі роки.

http://fotobooka.com/

Автор: Настасія Юхимчук