​Ефективний захист і догляд за с/г культурами – гарантія прибутку​

Останніми роками стала помітною позитивна динаміка у розвитку фермерства та сільських господарств України. 

Наразі кількість сільськогосподарських підприємств України перевищила 40 тисяч.

Відповідно до даних BusinessViews, за останнє десятиліття експорт сільськогосподарської продукції з України в Європу виріс вдвічі, але, на жаль, агрокомплексу досі не вистачає державної підтримки. В АПК все ще переважає екстенсивний спосіб ведення господарства і здобуткам у цій галузі ми перш за все завдячуємо родючості українських земель та їх кількості (тільки уявіть: загальна площа наших чорноземів приблизно дорівнює площі Великобританії). 

Отже, причин порівняно низького розвитку АПК є кілька:

  • брак державної підтримки аграріїв (фінансової та законодавчої);
  • використання застарілих технологій ведення господарства та виснаження земель;
  • низька ефективність менеджерських рішень в аграрній сфері та відсутність нових фінансових інструментів для досягнення високих економічних показників;
  • значні втрати та зниження врожаїв через відсутність впровадження ефективних технологій господарювання .

Наразі основним напрямком українського агробізнесу є рослинництво. Допомогти підвищити врожайність агрохолдингам, фермерським та індивідуальним селянським господарствам готові організації, які працюють з кращими виробниками засобів захисту рослин та міндобрив, та знайомі з новітніми технологіями вирощування сільськогосподарських культур. 

Такою компанією є«Арсенал Агро» – порівняно молода, проте перспективна дистрибуційна компанія з досвідченим колективом. «Арсенал Агро» працює на ринку обслуговування сільськогосподарських виробників з 2011 року та займається реалізацією засобів захисту рослин (ЗЗР), мікродобрив і насіння. 

Компанія працює з такими відомими виробниками як “Інтермаг”, “Укравіт”, «Синджента», «Євраліс» та інші і відзначається серйозним підходом до кожної окремої ситуації. «Арсенал Агро» пропонує системний підхід при вирощуванні сільськогосподарських культур з проведенням аналізу стану і розвитку; експерти завжди готові допомогти в оптимізації бізнесу, підібрати оптимальні для регіону та культур, засоби захисту рослин та добрива.

Компанія займається супроводом клієнтів, проводить власні логістичні дослідження, надає якісні консультації і допомагає фермерам у питаннях формування ефективних технологій.

«Арсенал Агро» наразі співпрацює більше, ніж із 60-ма клієнтами в 4-х областях України і не збирається зупинятися на досягнутому, тому запрошує до взаємовигідної співпраці та партнерства: агрохолдинги, фермерські господарства, субдисториб’юторів та інших суб’єктів с/г виробництва. Разом із «Арсенал Агро» ви зможете допомогти країні стати процвітаючою та більш заможною, а ваш бізнес дійсно буде економічно ефективним.

Завітайте до нас:

м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 112

тел/факс: 0412- 48-26-06; 067-224-00-51; 067-224-00-50, 067-406-06-36, 067-409-99-03

http://arsenalagro.com.ua

E-mail: arsenalagro@gmail.com