Компанія “Інформбюро” дарує дітям радість на Різдво

Чудове дитяче свято відбулося минулими вихідними на Новому Бульварі на локації фуд-корту Різдвяного ярмарку. Організатори – рекламне агентство “Інформбюро” та “Корольов-fest” – доклали не лише зусиль, але й багато тепла та доброти, аби житомирські дітлахи мали змогу відчути любов та радість.

Про це повідомляє Житомир.тудей.

Конкурси, ігри, майстер-класи, лялькова вистава від учнів недільної школи Михайлівського кафедрального собору та Святий Миколай особисто два дні розважали дітлахів, а ті веселилися від усієї душі. У кінці свята на всіх чекало смачне частування та подарунки.

Ми із задоволенням відгукнулися на запрошення “Інформбюро”, – розповіла Катерина Хмара, старший вихователь спеціалізованої школи-інтернату для дітей з особливими потребами. – Дітки дуже задоволені. Мабуть, люди мають потребу, щоб ділитися своїм добром, і несуть його нашим діткам. Це для нас дуже важливо. Наші діти дуже добрі, вони чекають, вони з душею до цього ставляться, дуже задоволені й дуже вдячні. Вони й самі добрі та дуже раді, що з ними діляться добром”.

Запрошення також отримали військовослужбовці 26-ї артилерійської бригади з Бердичева зі своїми малюками.

Ми привезли дітей, щоб вони розважалися, познайомилися зі Святим Миколаєм, долучилися до свята в такий день, щоб повеселилися, – говорить військовослужбовець Олександр. – Враження найкращі, усі задоволені, діти посміхаються. Дуже вдячні організаторам рекламній агенції “Інформбюро” за запрошення”.

Це не перше свято, організоване “Інформбюро”, на якому із задоволенням розважаються як житомиряни, так і гості міста. Жодна значуща подія в Житомирі та не тільки не обходиться без втручання агенції. Крім участі в загальноміських святах, на рахунку “Інформбюро” ще й безліч не помітних широкому загалу добрих справ.

“Інформбюро” у цьому році організували на Різдвяному ярмарку фуд-корт, у нас був великий фестиваль улітку – “Корольов-fest”, тепер зимовий фестиваль у рамках свята, на якому ми також постаралися зробити для житомирян і гостей міста цікаві та смачні локації для відпочинку, – розповідає директор агенції Ярослав Гапоненко. – У нас тут працює сім ресторанів з абсолютно різними кухнями і, звичайно, з традиційним глінтвейном, наливками, які ми привезли з Івано-Франківська. Думаю, що всім буде смачно й весело.

“Корольов-fest” проводився в Києві та Коростишеві на Дні міста, на “Teteriv Green Fest”, “Made in Ukraine”. Ми беремо участь у багатьох заходах, бо хочемо, щоб у місті було цікавіше й веселіше, відбувалися яскраві події та була інфраструктура для відпочинку і таких великих свят”.


Спонсори: 

1. Приватний Підприємець компанії по ремонту доріг Армен (цукерки, льодяники) 

2. Молода пара Ксюша і Діма (іграшки, подарунки, цукерки) 

3. Студія Декору і дерев’яної упаковки «Доміно», директор Віктор та Наталія Корнілови, що знаходиться на вул Східна, 80 (магнитики на кожну дитину)

4. Представник автосалону Toyota Авто-Кар, Наталія Бурковська (подарунки Рошен, цукерки) 

5. Кондитерська компанія «Сергіс», директор Сергій та Юлія Сергеєви (печіво, солодкий стіл) 

6. Рекламна агенція Інформбюро, директор Ярослав Гапоненко – організатори свята 

Учасники: 

1. Молодіжно-духовна школа Свято-Михайлівського Собору, керівник Юлія Ковтонюк (вистава про святого Миколая) 

2. Фольклорно-зразковий ансамбль «Джерельце», керівник Нестерова Ангеліна Іванівна (програма з піснями та іграми) 

3. Молодіжна організація «Преображення» Свято-Преображенського собору (майстер-класи, звукооператор, фото, допомога) 

4. Асистент кафедри соціальних технологій ЖДУ ім Ів. Франка Вікторія Безсмертна (майстер-класи) 

5. Ведуча, автор сценарію, координатор заходу – Горбачевська Олена Вікторівна