На Житомирщині поліцейські вилучили наркотики у перехожого

Без категорії

Під час відпрацювання міста бердичівські поліцейські виявили наркотики у місцевого жителя. Розпочато кримінальне провадження.

21 грудня на одній з вулиць міста оперативники помітили підозрілого молодика, який, побачивши їх, прискорив крок і намагався сховатися. Поліцейські наздогнали його і під час поверхневого огляду у чоловіка було виявлено поліетиленовий пакетик з порошкоподібною масою білого кольору.

За таких обставин на місце події була викликана слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що 29-річний бердичівлянин зберігав наркотичний засіб для власних потреб.

– Речовина вилучена та направлена на експертне дослідження та за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, – розповіла начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

Як повідомляють у поліції, за чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.