На Житомирщині рятувальники ліквідували пожежу у житловому будинку

Без категорії

16 грудня о 00:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому цегляному будинку в м. Житомир. Зателефонував один із сусідів, який відчув сильний запах диму, коли проходив повз. За вказаною адресою одночасно виїхало 2 відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 8 чоловік.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Вони встановили, що з вікон веранди виходить сильний дим, а осередок загоряння знаходиться у житловій кімнаті, де відбувалось горіння речей домашнього вжитку на площі 2 кв м. Ще до приїзду рятувальників власниця будинку змогла самотужки вийти із задимленого приміщення, а вже її співмешканця виводити на свіже повітря довелося бійцям ДСНС.

Пожежу локалізовано о 00:36 та ліквідовано о 00:48. Вогнем знищено диван в кімнаті та домашні речі. Загиблих та травмованих не має. Бійці ДСНС не допустили розповсюдження вогню на житлові приміщення будинку і вони залишилися неушкодженими.

За попередніми даними, займання сталось через необережне поводження з вогнем. Біля дивану були виявлені недопалки. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.