На житомирському полігоні пройшли навчання офіцерів ВДВ. Фото

На тренувальній базі у Житомирській області відбулися триденні збори, участь в яких взяли офіцери командування Високомобільних десантних військ України. Про це йдеться на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

На загальновійськовому полігоні Високомобільних десантних військ інструктори навчального центру ВДВ з вогневої підготовки продемонстрували учасникам зборів виконання вправ стрільб з пістолетів ПМ, АПС та автоматів АКС-74 згідно нового курсу стрільб для частин ВДВ Збройних Сил України. Офіцери також мали змогу виконати вправу стрільб з пістолетів.

На одному із навчальних місць офіцерам було представлено перспективні зразки спеціальної техніки груп інженерного забезпечення, що незабаром надійде на озброєння до частин ВДВ, її експлуатації та порядок дій на полі бою. 

Також фахівцями Центру розмінування Збройних Сил були продемонстровані зразки водолазного спорядження, різні предмети амуніції та інструменти для підводних робіт тощо, які в подальшому плануються надійти на озброєння до частин ВДВ.

Наприкінці заходу командувач ВДВ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський визначив командирам бригад конкретні завдання.