Обласна лікарня Житомира визначила у кого і за скільки купить комп’ютерний томограф

Комунальна установа “Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського” Житомирської обласної ради уклала 5 грудня Договір з київською ТОВ “УМТ+”  на постачання комп’ютерного томографа.

Про це зазначається у віснику держзакупівель “Прозоро”.

Лікарня придбає його за 11 млн 997 тис  грн (з ПДВ).

Фірма “УМТ+” належить Артему Кузьменку, керує нею Ігор Катаєв. Із серпня 2014 року вона виграла в держторгів на 25,96 млн грн. Влітку КУ “Центральна дитяча міська лікарня” м.Житомира придбала у фірми ультразвукову діагностичну систему експертного класу.

Також обласна лікарня 5 грудня уклала з київським ТОВ “Технології для життя” Договір на постачання автоматичниого  двохколбового інжектора для магнітно-резонансної томографії (бездротовий).

Ціна поставки – 849 тис 700  грн (з ПДВ).

За інформацією “Наших грошей”, ТОВ “Технології для життя” прописане по вул. Ахматової, будинок 35, офіс 273 разом  з фірмами Вікторії Жданенко і Петра Кулінічева. Батько останнього Костянтин Кулінічев у 2007 р. був заступником мера м. Кременчук Полтавської обл. Миколи Глухова. Фірми, прописані тут, часто вигравали торги і часто є конкурентами в торгах із зазначеною компанією.

Нагадаємо, у Житомирі зробили перший знімок на “бюджетному” МРТ.