​«Оксфорд Медікал» – клініка, яка піклується про здоров`я своїх пацієнтів

Здоров’я – це та вершина, на яку кожна людина повинна зійти сама.

Кожна людина повинна дбати про своє здоров’я в першу чергу сама. Краще запобігти захворюванню, ніж лікуватися. Першим важливим елементом піклування про здоров’я є контроль власного самопочуття. Важливе місце займає особиста гігієна, активне й здорове спілкування з іншими людьми, комфортні умови праці, раціональне харчування та здоровий спосіб життя.

Клініка «Оксфорд Медікал» – це одна з найсучашніших клінік, яка налічує понад 20 філій по всій Україні. Вона використовує тільки найсучашніші методи лікування та має найновітніше обладнання.

Candela GentleLASE в клініці «Оксфорд Медікал» – це унікальний американський лазерний епілятор, який є загальновизнаним «Золотим стандартом» систем епіляції у світі. Це александритовий лазер з вбудованою системою охолодження шкіри (що особливо важливо при роботі на чутливих ділянках: губи, пахви, область бікіні) по праву завоював величезну популярність серед пацієнтів у всьому світі. Він швидко та ефективно видаляє волосся без будь-яких болісних відчуттів для людини. Це єдиний лазерний епілятор, який максимально захищає шкіру та не завдає неприємних відчуттів.

Ідеальна епіляція – це як вічна любов. Всі про неї говорять, але мало кому пощастило відчути її на собі. Саме апарат Candela в клініці «Оксфорд Медікал» немає аналогів в нашому місті та є унікальним в своїй роботі.

Candela Gentle LASE не конкурує з іншими системами епіляції та має ряд позитивних переваг:

* безпечність видалення небажаного волосся за рахунок довжини хвилі;

* епіляція александритовим лазером проводиться безболісно (за рахунок запатентованої системи охолодження шкіри);

* видалення волосся відбувається з максимальною швидкістю та комфортом;

* після лазерної епіляції волосся не вростає та не приносить неприємних відчуттів на шкірі;

* на шкірі не залишається ніяких пошкоджень;

* лазер, в основі якого використовується александрит, впливає безпосередньо на фолікул волосся, не пошкоджуючи шкіру і тканини навколо;

* лазерна епіляція александритовим лазером сприяє швидкому, ефективному купіруванню гнійничкових процесів (включаючи випадки утворення їх через врослого в шкіру волосся).

Candela GentleLASE гарантує вам не тільки красу, але й здоровий вигляд вашої шкіри щодня! Для повного видалення волосся вам буде потрібно набагато менше процедур, ніж на будь-яких інших системах епіляції.

Ви завжди можете отримати безкоштовну консультацію в кваліфікованого косметолога клініки, який не тільки порадить, але й зробить все можливе для вашого здоров’я та краси. Вас чекає затишна та тепла атмосфера в самому центрі міста в клініці «Оксфорд Медікал. Житомир» за адресою: вул. Черняховського, 4, тел.: (0412) 55 22 55.

Бережіть своє здоров’я з молодих літ, зміцнюйте та примножуйте його!