У Житомирі обласна “Самопоміч” прозвітувалась за рік діяльності

Фракція “Об’єднання Самопоміч” в Житомирській обласній раді прозвітувалась за рік своєї діяльності.

Голова фракції Віталій Ейсмонт привітав колег з днем місцевого самоврядування.

Фракція працювала і на комісіях, і на сесіях, виконувала різнопланові завдання.

Наразі функціонує громадська приймальня Самопомочі на вул. Бердичівській, 35. 

“Запрошую до комунікації з фракцією “Самопоміч”‘ – сказав Віталій Ейсмонт.

З його слів, фракція ” Самопомочі” в обласній раді молода – середній вік членів фракції – до 35 років. Це люди, яким потрібен досвід.

Він заявив, що з минулим керівництвом обласної ради, яке очолювала Анжеліка Лабунська, у фракції “Самопоміч” робоча комунікація була відсутня.

Депутатат від “Самопомічі” Олег Пасічник повідомив, що будучи юристом, вивчає нормативно-правові акти, які примаються обласною радою.

Депутат Олексій Шавлович каже, що питання по бурштину та титану хоч і знялось, але в свій час воно все одно буде підніматись.

Евгеній Жабокрицький, депутат обласної ради від “Самопомочі” каже, що у нього 100 відсоткова явка на комісії та сесії, має громадську приймальню в смт. Попільні. Допомагає дітям з малозабезпечених родин.

Остап Маланюк, депутат обласної ради від “Самопомочі” у минулому скликанні був депутатом Львівської обласної ради. Виступає за заміну комунікацій водогонів та тепломереж. Каже, за рахунок грантів і пільгових кредитів можна вирівняти рівень комунікацій, транспорту, туризму у порівнянні з Європою.

Олена Галагуза каже, що їй приємно, що фракція має свою позицію і самостійність, дистанціюється від шоу, які розігруються в сесійному залі.

З її слів, депутати від “Самопомочі” багато допомагають захисникам України. 

“Багато громадських організацій після того як ми прийшли, не отримали жодної копійки з бюджету, бо вони, як п’явки, присмокталися до бюджету для обслуговування інтересів політичних партій” – сказала Галагуза.