У Житомирі відбувся благодійний концерт зі збору коштів на лікування викладача

«Життя відстояти на світі спроможна тільки доброта!» – під таким гаслом відбувся благодійний концерт у підтримку Виговської Раїси Андріївни – викладача Житомирського коледжу культури і мистецтва ім. І. Огієнка.

15 грудня у Житомирській обласній філармонії ім. С. Ріхтера відбувся благодійний концерт, метою якого було збір коштів на лікування Виговської Раїси Андріївни.

Викладачці поставили страшний діагноз – онкозахворювання, але світ не без добрих людей. На горе жінки відгукнулися як і колеги-викладачі, студенти, так і незнайомі люди, які прийшли на концерт, адже життя спроможна відстояти лише доброта.

У благодійному заході брали участь Житомирський коледж культури і мистецтва ім. І. Огієнка, Житомирська обласна філармонія ім. С. Ріхтера. Житомирський академічний український музично-драматичний театр І. Кочерги, Житомирське музичне училище ім. В. Косенка.

Концерт розпочався з теплих слів підтримкидиректора Житомирського коледжу культури і мистецтва ім. І. Огієнка Миколи Петровича Покропивного. Протягом заходу біля сцени стояла скринька для пожертв, у яку кожен міг покласти кошти. Фінансову допомогу також надав Свято-Михайлівський кафедральний собор.

Своєю добротою та позитивом глядачів заряджали різні виконавці, зокрема, такі як ансамбль народного танцю «Унава» (керівник – народний артист України Рафаїл Малиновський), вокальний колектив «Алєгро», Галина Заєць – артистка ансамблю пісні і танцю «Льонок», скрипальки-віртуози «ViArt».

Неповторну джазову музику подарував лауреат міжнародних і всеукраїнських інструментальних конкурсів та фестивалів «КрісталДіксі». У виконанні оперної співачки Анастасії Мирончук прозвучала пісня «Нащо мені чорні брови».

Ведучими концерту були Ігор Пінчук і Дар’я Тишко.

У рамках заходу також діяла виставка картин студентів Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. І. Огієнка.

Аліна Гаркава