Як правильно вибрати дитяче взуття

Одним з найважливіших умов правильного росту і розвитку дитини є забезпечення його зручним, добротним, якісним – «правильним» взуттям.

Яке взуття вважається правильним?

Взуття, яке виконує свої функції щодо захисту ніг від зовнішніх впливів, при цьому комфортне, яке не заважає рухам і одночасно робить позитивний вплив на формування опорно-рухового апарату дитини.

Як вибрати правильне взуття для своєї дитини?

Це питання хвилює багатьох батьків. Поява на вітчизняному ринку величезного асортименту продукції від самих різних виробників, як відомих, так і зовсім незнайомих, призвело до підвищення запитів покупців, яких більше не задовольняє взуття, підходяще тільки по сезону і розміру – їм потрібен якісний товар, вироблений з перевірених матеріалів, відповідний санітарно-гігієнічним нормам, гарантовано безпечне для дитини.

Як же не помилитися і придбати своєму малюку дійсно хороше взуття? Існує кілька простих правил, знаючи які, можна легко зорієнтуватися в морі черевиків, чобіт, босоніжок, туфельок і т.д. Або ж  можна звернутись в “Магазин детской обуви Киндер Мода

1. Ціна

Якщо ви шукаєте що подешевше, то шанси придбати якісну продукцію практично зводяться до нуля. Гарне взуття не може бути дешевим хоча б тому, що витрати на його виробництво досить великі. Але, на жаль, судити по одній лише ціні не можна, так як висока вартість взуття аж ніяк не є гарантією його якості.

2. Зовнішній вигляд

Уважно огляньте пару взуття, яке хочете придбати. Зверніть увагу на якість обробки дрібних деталей і лінію прилягання підошви. Якщо на виробі є нерівні рядки, криві зрізи, висять нитки, якщо підошва прилягає нерівно – все це говорить про низьку якість товару, як би красиво воно не виглядало зовні і як би дорого не коштувало.

3. Вплив на ваші органи відчуття

Звучить смішно, але факт залишається фактом: природа нагородила людину досить чуйними діагностичними інструментами, такими як зір, нюх, дотик. Дайте їм включитися в процес визначення якості товару. Якщо взуття має різкий хімічний запах, якщо вона неприємне на дотик, в кінці кінців, якщо вам просто не подобається на нбого дивитися – не купуйте його. Якісне нове взуття обов’язково виглядає і пахне добре, а вже тримати його в руках – одне задоволення.

4 Якість матеріалів

Намагайтеся купувати взуття, вироблене з натуральних матеріалів – в цьому випадку воно набагато краще і швидше прийме форму, максимально відповідну ніжці вашої дитини. Якщо технологія виробництва певної моделі передбачає створення її зовнішньої частини з сучасних синтетичних матеріалів (наприклад, мембранні черевики або чоботи), то внутрішня частина (підклад) при цьому обов’язково повинна бути натуральною.