Печемо смачні пироги

Безліч рецептів в Інтернеті пропонують приготувати різні пироги, пиріжки та смачні пікантні тістечка. Кафешки теж радують нас випічкою, як наприклад, “Пироги Кафе“. Начинку може представляти все що завгодно, межа – тільки твоя уява. Жоден із секретів випічки пирогів не є окремим випадком, але на деякі з них добре звернути увагу, щоб кінцевий результат був дійсно хороший.

Несолодкі пиріжки хороші як гарнір або закуска до основної страви, відмінно втамовують почуття голоду і можуть бути з’їдені самі по собі. Тісто для пирога можна приготувати самостійно, або заощадити час і зусилля, скориставшись покупним замороженим готовим тістом. Основа вибирається залежно від виду і бажаного підсумкового смаку пирога. Форми для випічки можна знайти на будь-який смак – у формі серця, кола, квітки і т.д.

Якщо ти хочеш отримати пишний і легкий пиріг, вибирай тісто на дріжджовий на основі. Тісто вийде дуже соковитим!

Якщо хочеш зробити основу з нуля, ти повинна бути обережна з пропорціями. Якщо борошно та інші інгредієнти будуть додані у випадковому порядку, є небезпека зіпсувати пиріг. Нижня частина пирога може легко стати занадто сухою, якщо зміст борошна надмірний порівняно з іншими інгредієнтами.

Таким чином краща порада при випічці пирога – слідувати рецепту.

Вибирай свіжі наповнювачі залежно від сезону збору врожаю.

Форма для випічки завжди повинна бути добре змазана і посипана панірувальними сухарями або борошном – так ви уникнете проблем. Тефлонові або силіконові форми дуже зручні, з їх застосуванням зазвичай не виникає проблем.

Різні види висівок, вівсяні та манні крупи добре підходять для випічки, але ти повинна вибирати якісні висівки, без домішок і використовувати їх в пирозі за смаком. Майже будь-який інгредієнт, солодкий або солоний, є підходящою начинкою для пирогів. Начинка може бути обраний залежно від сезону збору врожаю: влітку з перших ягід суниці, чорниці або малини. Ближче до осені начинка з яблук, слив і груш.