Технічні характеристики гібридного Lexus LS розсекретили до прем’єри

Новинка буде використовувати багатоступінчасту гібридну систему, до складу якої увійде 3,8-літровий бензиновий мотор з віддачею 295 кінських сил

Компанія Lexus розробить гібридну модифікацію седана LS нового покоління. Модель отримає назву 500h і буде представлена на автосалоні в Женеві 7 березня. Основним конкурентом машини називається Mercedes-Benz S-Class.

Як повідомляє Autocar, новинка буде використовувати багатоступінчасту гібридну систему, до складу якої увійде 3,8-літровий бензиновий мотор з віддачею 295 кінських сил. Агрегат працюватиме спільно з двома електродвигунами і чотирьох-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Сумарна потужність силової установки повинна скласти близько 360 кінських сил. Зовні новинка не буде відрізнятися від стандартної версії автомобіля за винятком відповідних шильдиків.

Крім цього, до 2019 р Lexus LS нового покоління отримає версію, що працює на водневих паливних елементах. Очікується, що автомобіль запозичить ряд технологій у водневого седана Toyota Mirai. Новинка буде орієнтована на використання в великих містах, де незабаром очікується посилення екологічних вимог: Лондон, Лос-Анджелес, Париж і Токіо.

http://stoms.com.ua/services/view/3d-collapse-convergence

Стандартна версія седана Lexus LS була представлена в січні на мотор-шоу в Детройті. Новинка з’явиться у продажу в 90 країнах світу. У порівнянні з попередником, LS став істотно більше, отримав нові мотори і недоступні раніше опції.

LS побудований на платформі GA-L – така ж архітектура лягла в основу самого дорого купе Lexus LC. На старті продажів задньопривідний седан буде оснащуватися 3,5-літровим бітурбірованним мотором. Наддувний агрегат видає 415 к.с. і 600 нм крутного моменту. З місця до 100 км / год такий автомобіль розганяється за 4,5 секунди. Двигун працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач – ця трансмісія також дебютувала півроку тому на купе Lexus LC.