Що таке бульбашкова плівка

Повітряно бульбашкова (бульбашкова) плівка – найбільш недорогий, але при цьому максимально ефективний вид упаковки. Плівка знайшла застосування в самих різних сферах нашого життя починаючи зі звичайною упаковки вантажів і закінчуючи використанням для утеплення теплиць.

Сьогодні бульбашкова плівка має масу варіантів виконання: з бульбашками різного діаметру, двошарова, тришарова, комбінована спіненим поліетиленом, світло- стабілізована, з металізованим покриттям і комбінована картоном.

Переваги повітряно бульбашкової плівки

Завдяки своїм універсальним властивостям, повітряно бульбашкова плівка може використовуватися в абсолютно різних галузях. Специфіка будови відрізняє її від інших плівок низкою важливих переваг:

хороший захист від пошкоджень;

пилонепроникність і вологостійкість;

невелика вага;

екологічний матеріал;

відмінна механічна міцність

еластичність і пружність

хороша теплоізоляція.

Сфера використання

Будова пухирчастої плівки безсумнівно головне достоїнство бульбашкового плівки – її багатофункціональність. Вона знаходить застосування в різних сферах нашого життя:

Повітряна бульбашкова плівка

Конверт з пухирчастої плівки

Пакувальна бульбашкова плівка

Пакети з пухирчастої плівки.

У вантажоперевезеннях повітряна плівка використовується як пакувальний матеріал. Вона гігієнічна, дбайливо зберігає крихкі предмети, приймає форму товару, майже невагома, не гниє, не промокає, не пахне, захищає від бактерій, комах і гризунів.

У будівництві повітряно бульбашкова плівка використовується в якості теплозахисту в будинках, промислових холодильниках, саунах, служить захисним покривалом басейнів. Повітряні бульбашки в 120 разів краще утримують тепло, ніж гладка плівка, і в 80 разів краще, ніж скло. Вони здатні працювати при температурах від -60 до +80 градусів. Крім того, плівка забезпечує додаткову гідро- і шумоізоляцію.

У сільському господарстві така бульбашкова плівка служить покриттям для парників за рахунок здатності пропускати ультрафіолетові промені. Урожай стає багатшим і дозріває на 2-3 тижні раніше.

ТОВ “Грей Пак” пропонує своїм клієнтам найсучасніші пакувальні матеріали за найвигіднішими цінами. Вибрати необхідну плівку можна за даним посиланням: http://greypack.com.ua/tovar/vozdushno-puzyrchataja-plenka-vpp/