Готель-будинок для велотуристів відкривають у Швеції

В одній з велосипедних туристичних столиць світу, шведському місті Мальме, відкривається Cykelhuset Ohboy – будинок і готель для всіх бажаючих вести безавтомобільний спосіб життя і вважають за краще для пересування найбільш екологічного виду транспорту. Сайт готелю вже оголосив про початок продажів.

Будівля Ohboy поділено на дві частини. Перша частина віддана під житлові квартири, які враховують всі побажання велолюбителів. Інша частина – це 32 двоповерхових номери.

У готелі передбачено місце для зберігання велосипедів, майстерня, обладнання для зарядки електричних велосипедів. Ohboy обіцяє всім постояльцям і їх залізним коням легке і безперешкодне переміщення всередині приміщення. Кожна кімната готелю розрахована на проживання від 1 до 3 осіб, крім спальних місць в номері є невелика кухня, ванна кімната з душем, а також спеціальні засоби для кріплення для зберігання велосипедів. Оренда двоколісної машини туристам та гостям готелю надається безкоштовно. Вартість номера складає 106 євро на добу.

Cykelhuset Ohboy розташовується в самому екологічному районі Мальме Västra Hamnen в 5 хвилинах їзди на велосипеді від Центрального вокзалу і 10 хвилинах пішки до набережної на березі протоки Ересунн.

Погода в Мальмі в березні вітчизняним туристам може здатися не найбільш підходящою для велосипедних прогулянок (середня температура вдень близько 5 ° C). Однак опинившись тут ваша думка абсолютно зміниться. Окрім того на https://experts-tourister.ru ви можете замовити гіда чи перекладача. Кількість велосипедистів (40% населення міста) і 500 км велосипедних доріжок дійсно вражають. У місті багато зелених зон, в тому числі і в його центральній частині. Наприклад, Кунгспаркен (Kungsparken), Слоттспаркен (Slottsparken), великий парк Пільдаммспаркен (Pildammsparken), а також найстаріший у Швеції парк Мальме Фолькетс (Malmö Folkets). Всі ці місця ідеально підходять для велопрогулянки. Взяти велосипед в оренду можна в численних пунктах прокату (Travelshop Malmö недалеко від центрального вокзалу). Вартість прокату на повний день починається від 16 євро.