Студентка Житомирського військового інституту виборола перше місце на конкурсі наукових робіт в Одесі

Конкурс проходив 22 – 24 березня на базі Одеської національної академії зв’язку ім. А.С. Попова в сьомий раз і відзначився рекордною кількістю заявок, пишуть “Вікна Одеси”.

У цьому році для участі в конкурсі надійшли 36 наукових робіт від студентів і студентських колективів з 17-ти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з 8 міст України – Харкова, Києва, Одеси, Миколаєва, Сум, Запоріжжя, Житомира, Покровська. Після того, як галузева комісія відібрала 32 найкращі роботи за напрямками «Інформаційні мережі зв’язку» та «Телекомунікаційні системи та мережі», їх автори були запрошені до Одеси на особистий захист. 

На підставі рецензій та відкритого обговорення галузева комісія з 28 фахівців вибрала 6 переможців.

Дипломи I ступеня отримали Михайло Константинов з ОНАЗ ім. А.С. Попова (м.Одеса) та Катерина Соболенко з Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова (м.Житомир)

Дипломи II ступеня завоювали Наталія Гвоздецька і Володимир Прокопець з НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського» (м.Київ), а також Максим Власов з Українського державного університету залізничного транспорту (м.Харків). 

Дипломами III ступеня були нагороджені Антон Ільчук з ОНАЗ ім. А.С. Попова (м.Одеса) та Анастасія Тихонова з Сумського державного університету (м.Суми). 

 «У цьому році ми отримали рекордну кількість робіт. При цьому кожна з них являє собою завершену наукову інноваційну працю, яка вирішує ту чи іншу проблему в сфері телекомунікацій», – зазначив Вадим Каптур, проректор з наукової роботи.