Стиль офісного інтер’єра

Ера технологій і глобального розвитку сфери послуг вимагає стильних, ексклюзивних і комфортних робочих приміщень.

Серед якісних, креативних і нестандартних предметів інтер’єру народжуються перспективні ідеї, підвищується продуктивність і поліпшується психологічний клімат. Такі офіси викликають довіру клієнтів і ділових партнерів. Саме інтер’єр є одним з ключових чинників досягнення успіху компанії і підвищення прибутку. Тому на http://a-bti.com/ завжди можна знайти такі ідеї.

Сучасні стилістичні напрямки – це ряд унікальних концепцій. В оформленні сучасних офісів все частіше використовуються різні способи освітлення, перегородки для офісу та інші нестандартні рішення. Які стилі інтер’єру є трендовими в 21 столітті?

Оригінальність форм, незвичайні матеріали і якість у кожній деталі – три кити, на яких стоїть модерн. Цей стиль наочно демонструє, що гармонія властива не тільки природі, але й приміщенню. Основними ознаками справжнього офісного модерну є такі особливості:

ручне кування та інші декоративні елементи з каменю, металу;

меблі з натуральної деревини, практична і вишукана одночасно;

пастельні тони в інтер’єрі;

зонування простору за допомогою розсувних перегородок.

Відомо кілька видів модерну в інтер’єрі: класичний діловий, openspace і ар-нуво. Всі вони підходять як для крупних, так і для невеликих компаній.

Цей стиль заявляє про те, що успіх не вимірюється кількістю предметів розкоші в інтер’єрі. Багато світла і простору, функціональність будь-якого аксесуара – ось девіз мінімалізму. В офісі домінують білий, бежевий колір, світлий відтінок сірого і айвори.

Простота ліній і форм, грубі фактури поверхонь, зонування приміщень за допомогою мобільних або стаціонарних перегородок – характерні риси мінімалізму.

Великі офіси, високі стелі, арки, гранітні або мармурові сходи – все це можна побачити в офісах, які спроектовані в класичному стилі. У світло дизайну вбудовані споти, що є сусідами з кришталевими люстрами.

Канапе, офісні стільці і столи зроблені з добротних матеріалів. Пластикові вироби і синтетика несумісні з класикою. Приміщення оформляється в світлих тонах, що згладжує деяку монументальність інтер’єра.