Як обрати весільню сукню

Ось і настав той самий момент, про яких мріє кожна дівчина – підготовка до весілля. Але, мабуть, одне з найскладніших рішень в організації весілля – це вибір весільної сукні. Звичайно, сукня має бути ідеальною, але де її шукати і з чого починати? Кращі весільні експерти підготували поради, які допоможуть знайти сукню вашої мрії:

1. Слухайте своє серце

Без сумнівів, найкращий варіант весільного плаття – це саме той, який підказує вам внутрішній голос. Весільна сукня – це вибір нареченої, а не будь-кого іншого. Якщо вам здається, що вийти заміж ви б хотіли в червоній сукні, чому ні? Весільні професіонали радять нареченим виглядати саме так, як вони вони мріяли бачити себе. Це ваш день, і ви повинні насолоджуватися ним повною мірою!

2. Бути самою собою

Експерти стверджують, що при виборі весільної сукні у вас найбільше підстав, ніж будь-коли, бути самою собою, і рішення повинні приймати тільки ви.

Звичайно, необхідно стежити за модними тенденціями 2017, переглядати весільні сайти, як, наприклад, http://margaritakozak.com/zhenskaya-odezhda/svadebnye-platya, але набагато важливіше, щоб ви відчували себе комфортно в моделі, яку вибрали.

Весільна сукня повинна, в першу чергу, відображати індивідуальний стиль нареченої. Якщо ви оберете плаття, яке не має нічого спільного з вами, то будете виглядати неприродно.

3. Не ходіть вибирати весільну сукню з великою кількістю знайомих

Кожен має свою власну думку, і коли справа доходить до вибору весільного плаття, це може зіграти з вами злий жарт. Думки ваших друзів і знайомих сильно вплинуть на ваш вибір, при цьому, якщо вони не збігаються, ускладнять його. Крім того, важче зберегти загадковість вашого образу. Візьміть з собою одного-двох людей, в яких ви впевнені, і з якими ви відчуваєте себе найбільш комфортно. Пам’ятайте, весільна сукня – це один із сюрпризів для всіх гостей, тому важливо зберегти таємницю до останнього моменту.

4. Виберіть розмір і довжину, які вам підходять найбільше

Дуже важливо вибрати правильну модель сукні. Наречена не повинна виглядати більше, ніж вона є насправді. Ви повинні знати, що необхідно підкреслити, а що приховати.