З 20 березня з Києва можна буде літати до десяти американських міст

На сайті німецької авіакомпанії Condor з’явилася можливість забронювати дешеві авіаквитки з низки міст Сполучених Штатів Америки до Києва. 

Про це повідомляється на сайті компанії, пише Тиждень.

Зазначається, що з 20 березня розпочнуться польоти до Києва з наступних міст: Анкорідж (США, штат Аляска), Біллінгс (штат Монтана), Бойсе (штат Айдахо), Бозмен (штат Монтана), Уенатчі, (штат Вашингтон), Юджин (штат Орегон), Фербанкс (штат Аляска), Фресно (Каліфорнія), Спокан (Вашингтон) і Джуно (Аляска).

Окрім того, найбільша бюджетна авіакомпанія в Центральній і Східній Європі Wizz Air з 13 квітня відкриває новий рейс Львів – Вроцлав. Крім того, компанія анонсувала відкриття з серпня рейси з Києва до Копенгагена і Нюрнберга.

Крім того, з серпня буде збільшена частота рейсів в Будапешт (до щоденних), Дортмунд, Братиславу і Мюнхен (до чотирьох на тиждень), у Кельн і Гамбург (до трьох на тиждень).

Але на цьому позитивні авіановини не закінчуються, авіакомпанія Ryanair прийняла рішення про вихід на український ринок. Про це в Facebook повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Міністр опублікував анонс Мінінфраструктури, в якому повідомляється про заплановану на 15 березня прес-конференції міністра інфраструктури і комерційного директора Ryanair Девіда О ‘Брайана