Житомирських школярів запрошують на конкурс до дня народження Шевченка

З нагоди Міжнародного дня рідної мови та до дня народження Тараса Шевченка «Фонд родини Розенблат» проводить конкурс декламацій поезій серед житомирських школярів. 

Таку інформацію організатори розмістили на сторінці фонду у соцмережі Facebook.

«Для участі у конкурсі потрібно записати відео того, як ви читаєте вірш українською мовою. Можна обрати твір відомих поетів або ж продекламувати вірш власного авторства і надіслати відео нам повідомленням на сторінку «Фонд Родини Розенблат/ Rozenblat Family Foundation» або на електонну пошту: fond.rozenblat@gmail.com»», – йдеться у повідомленні.

Роботи на конкурс приймаються з 21 лютого до 09 березня включно. Результати конкурсу оргкомітет оголосить на сторінці у соціальній мережі до 17 березня 2017 року. Загалом, буде визначено 20 переможців, які матимуть можливість відвідати визначні місця України в рамках акції «Подорожуємо разом містами України»:

«До нас почали надходити перші роботи, і вже можу відверто сказати, що дітки перевершили наші очікування! Дуже багато авторських робіт! Чудові, глибокі вірші пишуть учні 5-9 класів. Вирішили дещо переформатувати конкурс. Спершу ми думали, що це буде конкурс декламацій творів відомих поетів із шкільної або позашкільної програми, але були дійсно здивовані великою кількістю авторських робіт. Тому фахове журі буде окремо оцінювати тих, хто декламує власні поезії. Ми також видамо книжечку-збірку цих віршів. Запрошуємо до участі. Не вагайтесь! Якщо у вас є знайомі, у яких є діти, що самі пишуть вірші або гарно декламують, нехай надсилають свої відеороботи до нас на конкурс», – розповіла про умови конкурсу засновниця благодійного фонду Олена Розенблат.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (0412)418 926 або (050) 463 72 19.