ОТГ вже заробили 162 мільйони гривень, – Володимир Ширма

«Вже сьогодні ті кроки, які були зроблені у 2015 році Кабінетом Міністрів України, Верховною Радою України, дають відчутні результати».

Про це повідомив голова обласної ради Володимир Ширма під час спілкування з журналістами регіональних телеканалів.

«За перший квартал всі наші 32 об’єднані територіальні громади заробили і поповнили свої бюджети на загальну суму 162 мільйони гривень. І це без урахування коштів, які надійшли з державного бюджету», – повідомив голова ради.

Вже сьогодні ми маємо можливість і вирішуємо ті проблемні питання, які накопичувались протягом років. Минулий 2016 рік довів нам, що об’єднання громад дало великий позитив у різних аспектах нашого життя: створені опорні школи, проведено капітальні ремонти дитячих садочків, шкіл, медичних амбулаторій, ремонтуються дороги у найвіддаленіших селах нашої області.

Також Володимир Ширма повідомив, що на черговій сесії обласної ради, яка відбудеться 25 травня , будуть внесені зміни до перспективного плану: «Станом на сьогодні вже надійшли документи від чотирьох майбутніх громад з Пулинського, Овруцького, Радомишльського та Чуднівського районів».

Прес-служба обласної ради