Офшорній компанії доручили за 12 мільйонів зайнятись ремонтом штучних споруд на держдорогах Житомирщини

Служба автомобільних доріг у Житомирській області 26 квітня уклала Договір щодо ремонту штучних споруд на втомобільних доріг загального користування державного значення Житомирської області.

Про це йдеться в системі Прозоро.

В аукціоні взяли участь дві компанії, юлюбленці дорожників: ПП “Автомагістраль” та ТОВ “Дорстрой Монтаж Київ”. остання запропонувала найменшу суму – 12 млн 111 тис 282.95 грн(з ПДВ) 

Роботи виконуватимуться протягом 2017-18 рр.

Штучні споруди – споруди, що влаштовуються в місцях перетину дорожнього полотна з річками, ярами, балками, гірськими ущелинами, болотами, зустрічними дорогами та ін. перешкодами. До них також відносяться тунелі.

Як писав Репортер, ТОВ “Дорстрой Монтаж Київ” останнім часом виграло декілька тендерів на освітлення.

За даними сайту Мін’юсту, засновником ТОВ “Дорстрой Монтаж Київ” є офшорна компанія «Вестерленд імпортс інк», яка зареєстрована в Белізі, державі в Центральній Америці. Бенефіціаром є Денис Чаговець, а керівником з вересня 2015 року виступає Анатолій Тунік.

Останній, за даними сайту «Наші гроші», був партнером Євгена Прусенко по ТОВ «Евродоринжпроект». Після обрання Віктора Януковича президентом Прусенко був призначений радником глави «Укравтодору» Володимира Демішкана, а в 2013 році сам очолив «Укравтодор».

За даними Єдиного веб-порталу публічних фінансів, у 2016 році «Дорстрой Монтаж Київ» отримав на свій рахунок мільйони грн за обслуговування зовнішнього освітлення.