Поради для покупки квартири

Перед тим, як отримати ключі від довгоочікуваної квартири в новобудові рекомендується її ретельно оглянути. Це необхідно для того, щоб не довелося згодом усувати дефекти за свій рахунок.

Огляд квартири краще проводити в світлий час доби, не при штучному освітленні. Про всяк випадок Ви можете взяти з собою ліхтарик, адже в квартирі можуть виявитися погано освітлені місця. 

Почати можна з перевірки вхідних дверей, а саме з відповідності всіх ключів і з роботи внутрішньої засувки. Коли ви потрапите в квартиру, включіть електричний щиток.

У процесі приймання оздоблювальних робіт Вам необхідно перевірити поверхні стін і підлоги. Наявність тріщин на поверхні стін – це природна реакція матеріалу на осідання будинку, але якщо ви виявили глибокі тріщини, вам необхідно обов’язково на це вказати і зажадати повного усунення проблеми.

Не забудьте перевірити електрику, зокрема, розетки. Для цього ви можете взяти будь-який прилад з індикатором, наприклад, зарядний пристрій від ноутбука або мобільного телефону. Перевірте всі патрони для освітлювальних приладів, для чого не зайвим буде взяти з собою електричну лампочку. Також перевірте роботу дверного дзвінка і вимикача.

Всі опалювальні прилади повинні бути встановлені без видимих дефектів. Треба звернути увагу на справність запірної арматури. Важливо перевірити розташування лічильників гарячої та холодної води. Вони повинні розташовуватися так, щоб Вам було зручно знімати з них показники.

Обов’язково зверніть свою увагу на вікна. Вікно повинне бути щільно зафіксовано у віконному отворі, інакше в квартирі будуть протяги. Профіль і скло повинні бути цілими, наявність ущільнювача обов’язково. Якщо вам обіцяли сертифікати якості на вікна, то ви їх можете попросити у фахівця.

Важливо в квартирі перевірити роботу вентиляції. Якщо вона витяжна, то для перевірки достатньо буде мати з собою аркуш паперу або запальничку і відкрити вікно.

Бажаємо успіхів в покупці квартири в багатоповерховому новому будинку. І тому для всіх. хто бажає придбати квартиру в новобудовах Львова, ми радимо звернутись до фахівців компанії “Дуоком”. Усі подробиці за посиланням – http://duo.com.ua/ru/prodazha-pod-zhyle/novostroyk