ПриватБанк зберіг свою інноваційність, – Вадим Хиля

ПриватБанк в період переходу в державну власність стояв перед загрозою втрати свого інноваційного потенціалу.

“В плані інновацій банківського обслуговування ми завжди старалися бути попереду всієї планети, і нам це вдавалося, тому, щоб зберегти ці всі досягнення, в перехідний період була створена наглядова рада, до складу якої увійшли провідні фінансисти світу. Наразі усі депозити вкладників ПриватБанку захищені, банк продовжує працювати як з приватною сферою, так і з державною”, – про це під час прес-конференції у Житомирі за підсумками 15-річчя Житомирського реніонального управління ПриватБанку повідомив директор Житомирського РУ ПриватБанку Вадим Хиля.

З його слів, Приватбанк через свої сервіси спрощує архаїчні державні системи сплати комунальних платежів, а також полегшує кредитування бізнесу через онлайн-сервіси банку.

Націоналізація банку відкрила для нього доступ до державних програм кредитування ОСББ з чатковою компенсацією державою і міською владою суми кредиту на утеплення та ремонти й заміну комунікацій. Запрошуємо житомирян до участі у цих програмах. Це, у першу чергу, потрібно не владі, а самим житомирянам”, – сказав керівник напрямку з активно-пасивних операцій клієнтів Житомирського РУ ПриватБанку Роман Грицюта.

Зі слів Вадима Хилі, ПриватБанк залишився лідером пенсійного обслуговування.