У Житомир прийшла весна

Відчувши перше тепло, відразу ж хочеться змінити свій зимній, теплий одяг на весняний. 

Але все ж таки поспішати не варто. Прихід весни – серйозне випробування для людського організму. Нестача сонячного світла і тепла, періодичні простудні захворювання часто закінчуються зменшенням запасів вітамінів, що погано впливає на наше самопочуття. Варто уважно стежити за собою та вживати належних профілактичних заходів.

З весною також приходять свята. Це хороший привід гарно відпочити та зустрітися з близькими людьми. Врешті-решт, вибратись з дому та виїхати на природу. Насолодитися весняним запахом та поспостерігати за галасливою дітворою. Пригадати смак їжі, приготовленої на багатті.

Я не можу не згадати своє рідне місто у цю пору. Люди ніби зачаровані, чи то довгим і світлим днем, чи то зародженням нового життя, виходять на вулицю просто для того, щоб на людей подивитись і себе показати після довгої, холодної зими. Теплий та безтурботний день, спокійна та душевна атмосфера міста сприяє розвитку мистецьких талантів. Нерідко зустрічаються замислені художники з пензлем у руках, вуличні танцівники у яскравій неординарній одежі та починаючі музичні гурти, що на мить призупиняють пішохода.

Отже, весна – це початок нових яскравих на світлих пригод. Пора гарного настрою, незабутніх емоцій, незвіданих подорожей і щасливого кохання. Любіть, творіть і цінуйте кожну мить свого життя!

Юлія Мелень