У Житомирі кооперативу та громадянці дозволять порушити благоустрій

Кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Кварталбуд-22» та громадянці Красовській Н.Т. нададуть дозвіл на порушення благоустрою.

Про це йдеться в проекті рішення виконкому.

“Дозволити обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Кварталбуд-22» порушення благоустрою по вулицях Дмитра Донцова, Миколи Лисенка, Лермонтовській, провулку Шодуарівському, бульвару Старому та вулиці Синельниківській з метою прокладання силових кабелів згідно схеми та технічних умов для можливості приєднання до електричних мереж електроустановок багатоквартирних будинків при умові оформлення відповідних дозвільних документів в комунальному підприємстві «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради”, – йдеться в документі.

Такожі Красовській Н.Г. дозволять розкопати асфальтобетонне покриття проїжджої частини вулиці Перемоги в районі житлового будинку № 43 для можливості підключення до центрального колектору каналізації при умові оформлення відповідних дозвільних документів в комунальному підприємстві «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради.