​Як вибрати коляску: коляска-люлька

Коляска-люлька – це надійна і перевірена часом класика. Незважаючи на достаток і різноманітність колясок, саме люлька як і раніше вважається оптимальним варіантом для немовляти.

Тут багато різних факторів: це і горизонтальне жорстке дно люльки, найбільш сприятливе для спинки малюка (в деяких моделях спинка може підніматися, однак для новонародженого навіть невеликий нахил небажаний). Вона являє собою власне люльку з капюшоном, яка не трансформується і не розбирається. Єдина маніпуляція, яку ви з нею зможете зробити – це зняти з рами.

Стандартна коляска-люлька, як правило, забезпечена великими колесами і якісними амортизаторами, що дозволяє їй добре “крокувати” по сходах, без особливих зусиль долати купини і вибоїни, а також сприяє заколисування крихти на прогулянці або удома. До речі, деякі психологи вважають, що в перші місяці після народження маляті буде затишніше і спокійніше спати в колясці або в спеціальній колисці для новонародженого, так як великий простір ліжечка може його налякати. А багато батьків на власному досвіді знають, як малюк миттєво засинає в колясці під легке плавне погойдування і навідріз відмовляється спати в ліжку.

У порівнянні з популярним сьогодні трансформером люлька легша, більш маневрена і прохідна. Так як спальне місце являє собою єдину нерозбірну конструкцію без щілин і стиків, значно знижується ризик того, що дитину продує вітром в погану погоду.

У зв’язку з цим при покупці звертайте увагу, наскільки щільно прилягає капюшон до колиски і добре до неї кріпиться. Вибирати коляску радимо на mamaimalysh.com.ua

Ще потрібно перевірити коляску на наявність/відсутність різних звукових ефектів, а саме: чи не скриплять  колеса, наскільки безшумно складається і розкладається капюшон, що не затріщить по зрадницьки ручка, як тільки ви вирішите змінити її.