Середній розмір призначених субсидій у квітні на Житомирщині

Без категорії

Кількість домогосподарств, які отримували субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у квітні, становила 246,5 тис., або 50,3% від загальної кількості домогосподарств області, що відповідно на 17,4%  більше, ніж у квітні 2016 р.

Такі дані наводить управління статистики.

Загальна сума субсидій, призначених домогосподарствам для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у січні–квітні становила
59,9 млн.грн (на 11,7 млн.грн менше, ніж у відповідному періоді минулого року), з неї у міських поселеннях – 39,1 млн.грн, у сільській місцевості – 20,8 млн.грн.

Середній розмір призначеної субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на одне домогосподарство у квітні зменшився, ніж у квітні 2016 р., на 32,2% і становив 261,0 грн.

При цьому, середній розмір призначеної готівкової субсидії для відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива у квітні  на одне домогосподарство становив 2980,0 грн.

У січні–квітні  загальна сума отриманих субсидій готівкою на відшкодування таких витрат становила 42,2 млн.грн, у відповідному періоді минулого року – 19,0 млн.грн.